Dit zijn de drie meest betaalbare Rolex-horloges op de markt

goedkoopste rolex

Dit zijn de drie meest betaalbare Rolex-horloges op de markt

De goedkoopste Rolex? Dit zijn de drie meest betaalbare Rolex-horloges op de markt, waarbij je aan € 4.000 al voldoende hebt.

Of het nu iets voor jou is of niet, een Rolex-horloge spreekt velen tot de verbeelding. Om het klokje in bezit te krijgen, dien je over het algemeen wel een flinke som te betalen. En alhoewel dit voor de een een peulenschil is en voor de ander een flinke hap gespaard geld, met een beetje slim kijken vind je de goedkoopste Rolex op de markt.

Horloge-autoriteit Watchfinder & Co. heeft onlangs een lijst met drie van de meest betaalbare Rolex-modellen op de markt samengesteld.

Bovenaan de lijst vinden we de Rolex Oysterquartz Datejust 17014, een uniek model in de geschiedenis van de Zwitserse luxe horlogefabrikant. Ondanks het gebruik van het gevreesde kwartsmateriaal dat de horloge-industrie bijna heeft verwoest, heeft het horloge een kaliber 5035 uurwerk dat door Rolex is ontworpen om aan een hogere standaard te voldoen dan zijn hedendaagse mechanische motoren. Met zijn opvallende armbandaansluiting, zal de Oysterquartz Datejust je minder dan £ 3.500 GBP kosten, ongeveer € 4.000.

Geprijsd op £ 6.000 GBP, zo’n € 6.990, is de Rolex Explorer II 16570 met witte wijzerplaat een haalbare optie voor hen die graag roestvrij staal zien, met een 40 mm diameter kast. Enkele unieke punten van het horloge zijn de vaste geborstelde bezel, de smalle Twinlock-kroon en de ongewone zwarte markeringen en wijzers.

Tot slot, net als de eerder genoemde Explorer II, heeft de Rolex Air-King 14000M een roestvrijstalen constructie en een sportieve uitstraling, maar heeft hij een iets kleinere diameter. Geprijsd op £ 4.000, ongeveer € 4.660, is de Air-King met 34 mm kast een immer betaalbare vintage roestvrijstalen Rolex. Geen fan van grote horloges en op zoek naar iets subtieler om de pols, deze kleinere optie is een perfecte keuze.

Bekijk bovenaan de videoreview van Catch Watchfinder & Co. met betrekking tot de meest betaalbare en goedkoopste Rolex-horloges op de markt.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram