BAPE voegt NATO-bandje toe aan zijn Type 1 BAPEX-horloge

BAPE Type 1 BAPEX NATO

BAPE voegt NATO-bandje toe aan zijn Type 1 BAPEX-horloge

De nieuwe BAPE Type 1 BAPEX NATO wordt praktisch gesierd met een NATO-horlogeband. Zou jij dit fraaie BAPE-horloge rocken?

BAPE Type 1 BAPEX NATO

BAPE is voortdurend bezig zijn felbegeerde lijn van op Rolex geïnspireerde uurwerken bij te werken met nieuwe designs. Voor zijn meest recente release heeft het merk een nieuw klokje met NATO-horlogebandje toegevoegd aan het Type 1 BAPEX-assortiment.

Het horloge heeft een zwart-met-gouden bezel, terwijl de dial van dezelfde tinten is voorzien. In de gepolijste behuizing vallen een Ape Head-logo en BAPEX-motief op, aangevuld met glow-in-the-dark-wijzers. De NATO-band is ontworpen met twee zwarte strepen die langs het buitenste gedeelte lopen, terwijl een grijze lijn in het midden is weergegeven. Ook verschijnt er een wit Ape Head-logo op het binnenste gedeelte van het bandje. Tot slot maken gouden sluitingen het uiterlijk van het nieuwe model helemaal af.

Check het nieuwe BAPE Type 1 BAPEX NATO-horloge vanaf 3 augustus bij BAPE-retailers en online. Het prijskaartje bedraagt ¥ 42.800 JPY, zo’n € 354,-.

BAPE Type 1 BAPEX NATO

BAPE Type 1 BAPEX NATO

Post a Comment

#Volg ons op Instagram