TRAILER: Heb jij de eerste officiële preview van ‘Zombieland: Double Tap’ al gezien?

zombieland: double tap film

TRAILER: Heb jij de eerste officiële preview van ‘Zombieland: Double Tap’ al gezien?

De eerste officiële trailer van Zombieland: Double Tap is eindelijk hier. Ga jij het vervolg op de zombiefilm van tien jaar geleden kijken in de bioscoop?

Het is bijna 10 jaar geleden dat de originele film in première ging, maar we hebben sinds afgelopen week eindelijk een officiële trailer voor het vervolg, Zombieland: Double Tap. Houd jij van zombiefilms met een vleugje humor? Dan is deze flick iets voor jou.

Bovenstaande previewbeelden tonen de terugkeer van Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, die op efficiënte wijze zombies doden en zich een weg banen naar het Witte Huis. We zien ook hoe de geïmproviseerde familie enkele nieuwe overlevenden ontmoet. Tussen deze mensen is het met name Rosario Dawson en een andere jongeman die de aandacht trekken van het personage gespeeld door Breslin.

In een gesprek met Entertainment Weekly geeft de terugkerende regisseur Ruben Fleischer aan wat fans van de nieuwe film mogen verwachten. “We vinden onze helden uit de laatste film tien jaar later, terwijl ze net het Witte Huis binnenkomen. Tallahassee heeft een gezegde: “Go big or go home”. Ze namen dit ter harte en gingen op zoek naar het grootste en beste huis dat ze konden vinden. ”

Hij gaat ook in op de evolutie van de ondoden sinds de originele film. “In de 10 jaar sinds de eerste film zijn zombies geëvolueerd naar verschillende soorten zombies”, zegt Fleischer. “Degene die de grootste dreiging veroorzaken zijn de T-800 zombies, die sterker, sneller, moeilijker te doden zijn.”

Bekijk de trailer van Zombieland: Double Tap bovenaan en check de film half oktober in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram