VIDEO: Dit is alles wat je moet weten over de Rolex Submariner

Rolex Submariner video

VIDEO: Dit is alles wat je moet weten over de Rolex Submariner

Wat moet je weten over de Rolex Submariner? In deze video ontdek je alle belangrijke informatie over het Submariner-horloge van Rolex.

Onlangs kon je al lezen over de drie dingen die je moet weten voordat je een Rolex koopt. HODINKEE gaat nu dieper in op één luxe uurwerk van het merk, dat volgens sommigen het belangrijkste horloge aller tijden is: de Rolex Submariner. Kijk je mee?

De Rolex Submariner werd geïntroduceerd in 1953 en wordt sindsdien gedragen door filmsterren, professionele atleten en allerlei spraakmakende figuren. HODINKEE wijst erop dat het uurwerk niet alleen voor een groot gedeelte de categorie duikhorloges heeft gedefinieerd, maar ook de categorie sporthorloges in het algemeen. Veel offshoot horloges met een roestvrijstalen constructie, zwarte wijzerplaat, roterende timing bezel en lichtgevende wijzers hebben lang geleden het ontwerp van de Submariner nagebootst.

Omdat er meer dan een dozijn verschillende references van de Submariner zijn geweest, in aanvulling op honderden varianten in totaal, begint HODINKEE met de Submariner uit 1953 en ontleedt het zich een weg naar de klassieke ref. 5513 Submariner. Dit is allemaal onderdeel van hun serie “Reference Points”, waarin ze handleidingen formuleren voor de meest invloedrijke horloges ter wereld.

Van het verkennen van de wijzerplaten en verschillende soorten wijzers tot de kroonknoppen, check de video bovenaan en ga naar HODINKEE voor meer diepgaande details over de Rolex Submariner.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Do you know your Submariner references?

Een bericht gedeeld door hodinkee (@hodinkee) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram