VIDEO: Iemand heeft alle 116 auto’s uit de ‘Fast & Furious’ franchise gerangschikt

Alle 116 auto's uit Fast & Furious-films gerangschikt video

VIDEO: Iemand heeft alle 116 auto’s uit de ‘Fast & Furious’ franchise gerangschikt

In onderstaande video zijn alle 116 auto’s uit alle acht Fast & Furious franchise-films gerangschikt. Ben jij het eens met de lijst en de top 3?

De eerste film dateert alweer van even geleden, maar staat menig film- en autoliefhebber ongetwijfeld nog op het netvlies. In 2001 was daar opeens The Fast and the Furious, een snelle Hollywood-film wiens actie verraste met getunede Europese straatracers en American muscle – uiteraard gecombineerd met knappe koppen en een oké-plot.

De populaire franchise is anno 2019 nog springlevend – met als uitzondering natuurlijk acteur Paul Walker, die ongelukkig het leven liet in 2013 – en gedurende de acht blockbuster-films die we inmiddels allemaal hebben gezien, werd er een overvloed aan bolides onder de aandacht gebracht.

De autoliefhebbers bij Donut Media hebben onlangs de tijd gevonden om een ranglijst samen te stellen van alle auto’s in de Fast & Furious-films. Met 116 auto’s in totaal was het een behoorlijke klus, maar ze hebben een rangschikking voor ons.

De lijst trapt af met plek 116 en 115, waar we Roman’s paarse Mitsubishi Eclipse Spyder en Brian’s Mitsubishi Evolution VII van 2 Fast 2 Furious tegenkomen. Deze twijfelachtige eer op de ranglijst hebben de auto’s overigens te danken aan hun smakeloze decoratie in de vorm van verfkleur, spoilers en velgen. Vooruitlopend naar de top drie plekken, zien we de Dodge Charger van Dom, nagelaten door zijn vader, Brian’s fel oranje Toyota Supra uit de eerste film en de zwarte Honda Civic’s die de tijdens de allereerste overval van de franchise werd gebruikt.

Check de ranglijst van favorieten in bovenstaande video!

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram