TRAILER: In ‘JoJo Rabbit’ raakt een eenzame jongen bevriend met een denkbeeldige Hitler

jojo rabbit taika waititi hitler comedy film

TRAILER: In ‘JoJo Rabbit’ raakt een eenzame jongen bevriend met een denkbeeldige Hitler

In Taika Waititi’s nieuwste film JoJo Rabbit raakt een eenzame jongen bevriend met een denkbeeldige Hitler. Check nu de trailer van de zwarte comedy.

De nieuwste film van Taika Waititi, regisseur van o.a. Thor: Ragnarok, is de donkere comedy JoJo Rabbit. De officiële teaser-trailer voor de film is nu te zien, met een bioscooprelease in de planning voor oktober.

Gebaseerd op het boek Caging Skies van Christine Leunens, vertelt de duistere comedy satirisch het verhaal van een jongen genaamd Jojo (gespeeld door Roman Griffin Davis) die opgroeide tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland, wiens enige vriend toevallig een denkbeeldige Hitler is (Taika Waititi). Wanneer de jongen ontdekt dat zijn moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomas McKenzie) verbergt, wordt hij gedwongen zijn scheve kijk op de wereld om hem heen te confronteren.

In de trailer wordt Waititi’s satirische weergave van Hitler getoond nadat Jojo wegloopt van een groep pestkoppen, en de jongen vertelt dat ook hij werd gepest en bekritiseerd als gek en psychopaat. De film zal ongetwijfeld behoorlijk wat stof doen opwaaien, maar waar is de wereld zonder lekker zwartgallige humor. Alvast goed om te weten, Waititi’s moeder is van Russisch-Joodse afkomst.

Je kunt de teasertrailer voor JoJo Rabbit bovenaan bekijken. De film komt rond half oktober in de bioscoop.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

An anti-hate satire by Director @TaikaWaititi. #JojoRabbit, in theaters October 18.

Een bericht gedeeld door Jojo Rabbit (@jojorabbitmovie) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram