TRAILER: Chris Evans smokkelt vluchtelingen naar Israël in ‘The Red Sea Diving Resort’

the red sea diving resort

TRAILER: Chris Evans smokkelt vluchtelingen naar Israël in ‘The Red Sea Diving Resort’

In de nieuwe Netflix-film The Red Sea Diving Resort smokkelt Chris Evans vluchtelingen Israël in. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Netflix heeft de officiële trailer voor haar nieuwste dramafilm onthuld, The Red Sea Diving Resort. De biografische film, die later deze maand op het streamingplatform verschijnt, vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van een team van internationale agenten en dappere Ethiopiërs, die begin jaren tachtig duizenden vluchtelingen naar Israël hebben gesmokkeld.

Chris Evans schittert als Ari Kidron, de charismatische leider van een undercover team dat een verlaten retraite in Soedan gebruikt om vluchtelingen te smokkelen. Levinson en zijn team worden vergezeld door een onverschrokken local, Kabede Bimro, gespeeld door Michael Kenneth Williams.

“Gedurende de dag vermaakten de agenten hotelgasten, toeristen en duikers van over de hele wereld. ’s Nachts weken ze vervolgens uit naar zeer gevaarlijke gebieden om hun leven te riskeren tijdens het helpen van Ethiopiërs te helpen”, vertelde schrijver/regisseur Gideon Raff aan USA Today. “Het verhaal over de reis van de Ethiopische Joden naar Israël is er een van grote moed en opoffering.”

The Red Sea Diving Resort, met ook sterren als Haley Bennett, Alessandro Nivola, onze eigen Michiel Huisman, Chris Chalk, Greg Kinnear en Sir Ben Kingsley, verschijnt 31 juli exclusief op Netflix.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram