Stone Island & Nike Golf onthullen een technical outerwear-collectie

Stone Island x Nike Golf technical outerwear

Stone Island & Nike Golf onthullen een technical outerwear-collectie

Een nieuwe Stone Island x Nike Golf technical outerwear-collectie is onthuld voor aanvang van de British Open. Zet donderdag 25 juli maar in de agenda.

Stone Island x Nike Golf technical outerwear

Nike en Stone Island hebben precies op tijd voor de 2019 British Open Golf Championship een speciale golfcapsule collectie onthuld. De kleding zal deze week debuteren tijdens het golftoernooi in Noord-Ierland. Het tweedelige assortiment bestaat uit een jas en crewneck, uiteraard voorzien van Stone Island’s kenmerkende stijl en Nike’s prestatiegerichte eigenschappen..

Elk kledingstuk is zo gemaakt dat het geschikt is voor het optimaal kunnen swingen van de golfstick. Daarbij zijn er verschillende zakken voor het bewaren van golfballen, tees en handschoenen. De items zijn gemaakt van materialen zoals militair katoen, weerbestendig textiel en adaptieve vezels, dit om de lichaamstemperatuur tijdens het spelen van het spel in orde te houden. Beide kledingstukken komen in zowel grijs als blauw, terwijl de crewneck met geel ook nog in een derde kleur wordt aangeboden.

“Omdat we wisten dat de omstandigheden tijdens het toernooi snel kunnen veranderen en behoorlijk uitdagend kunnen zijn, wilden we ons concentreren op bovenkleding. Als experts in het creëren van een product dat zowel goed presteert als oogt, was Stone Island een natuurlijke partner in het vinden van de beste oplossingen”, zei Kelly Tweeden, VP en creatief directeur van Nike Golf, Nike Tennis en Nike Skateboarding.

Creatief directeur van Stone Island, Carlo Rivetti, voegde toe: “Werken aan kleding met Nike Golf gaf ons de mogelijkheid om echte technische en presterende stukken te maken. Het is de eerste keer voor Stone Island op het speelveld, in een van de meest nobele sporten ter wereld. ”

De Stone Island x Nike-capsule zal debuteren tijdens de Open at Royal Portrush, wat plaatsvindt van 18-21 juli. Wereldwijd zal de collectie vanaf 25 juli verkrijgbaar zijn in de winkel.

Stone Island x Nike Golf technical outerwear

Post a Comment

#Volg ons op Instagram