Kylian Mbappé vertelt over zijn liefde voor Off-White x Nike sneakers bij ‘Sneaker Shopping’

Kylian Mbappé sneaker shopping nike

Kylian Mbappé vertelt over zijn liefde voor Off-White x Nike sneakers bij ‘Sneaker Shopping’

Kylian Mbappé vertelt in de nieuwste aflevering van Sneaker Shopping over zijn liefde voor Off-White x Nike sneakers. Uiteraard koopt hij wat moois.

In een nieuwe aflevering van Sneaker Shopping vertelt de 20-jarige Kylian Mbappé over enkele van zijn favoriete sneakermodellen. Zijn voorkeur voor Jordan Brand en Nike komen aan bod, evenals zijn liefde voor de Off-White x Nike collabo.

De ster van Paris Saint-Germain heeft het over een paar verschillende Nike-stijlen, waaronder de Air Max 97 (“Het heeft persoonlijkheid … authenticiteit”), de Air Jordan 1 “Gatorade”, de PSG-samenwerking en zelfs de Nike Mercurial voetbalschoen (“Het is een nieuw herkenningspunt”).

Uiteindelijk draait het gesprek in de richting van Nike’s Off-White-samenwerkingen. Mbappé legt uit dat hij het hangtag-detail uit “THE TEN” ziet als “iets wat een revolutie teweegbracht in de collabowereld”. Voordat hij vertrekt, neemt Mbappé een tweetal zeldzame schoenen mee: de Air Max 90 Ice “Gym Red” en Air Jordan XI ” Pantone”. Twee aankopen met een totaal prijskaartje van $ 1,226.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‪Summer Tour 🇺🇸📍🇯🇵 #TBT ‬

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram