Juventus niet in ‘FIFA 20’ na ondertekenen exclusieve deal met ‘Pro Evolution Soccer’

Juventus niet in FIFA 20 - eFootball PES 2020

Juventus niet in ‘FIFA 20’ na ondertekenen exclusieve deal met ‘Pro Evolution Soccer’

Juventus niet in FIFA 20 na ondertekenen exclusieve deal met Pro Evolution Soccer, ofwel eFootball PES 2020. Voor welke voetbalgame ga jij?

Na de komst van zijn eerste trailer – en de naamsverandering van Pro Evolution Soccer – heeft eFootball PES 2020 nu een exclusieve samenwerking met Juventus bekendgemaakt. De deal, die is aangekondigd door ontwikkelaar Konami, betekent dat de aanstaande game “de enige console-videogame is met de naam, het logo en het stadion van de club”.

Het is niet helemaal duidelijk wat dit betekent voor FIFA 20, de belangrijkste rivaal ontwikkeld door EA Sports. Ironisch is bijvoorbeeld dat FIFA 19 Juventus-ster Cristiano Ronaldo op de cover had. En zal Matthijs de Ligt in de nieuwe FIFA aanwezig zijn, mocht hij naar de club uit Turijn verhuizen. Waarschijnlijk zal in ieder geval het Allianz-stadion van de Italiaanse club worden vervangen door een niet bestaand stadion. Daarnaast heeft EA Sports aangekondigd dat Piemonte Calcio de nieuwe naam van de Oude Dame in FIFA 20 zal zijn.

Naast de aankondiging van de deal, onthulde Konami dat 17 Juventus-spelers – waaronder Ronaldo – voor de eerste keer met hun gelijkenis aan het spel zijn toegevoegd. Bovendien zal oud-speler Pavel Nedved in het spel verschijnen als legendarische speler.

Bekijk hierboven de trailer en verwacht eFootball PES 2020 op 10 september in de winkel.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram