Nieuwe beelden van de potentiële adidas YEEZY BOOST 700 “Magnet” en BOOST 700 V3 duiken op

YEEZY BOOST 700‬ ‪MAGNET ‬

Nieuwe beelden van de potentiële adidas YEEZY BOOST 700 “Magnet” en BOOST 700 V3 duiken op

Er zijn beelden van de mogelijke adidas YEEZY BOOST 700 Magnet en adidas YEEZY BOOST 700 V3 opgedoken. Wat vind jij van de nieuwe sneakers?

YEEZY BOOST 700‬ ‪MAGNET ‬

Een nieuwe colorway van de adidas YEEZY BOOST 700 lijkt onderweg te zijn. Met de naam “Magnet”, draagt de mogelijk volgende release de typische zachte tinten zoals we die kennen van Kanye West‘s YEEZY. Ook verscheen er een volledig nieuw design online, wat weleens de YEEZY BOOST 700 v3 kan zijn.

Met een bovenkant bestaande uit een grijs en beige bovenwerk, is de Magnet voorzien van een uitgesneden middenzool in witte basis. Dit staat sterk in contrast met grijze strepen en high-vis oranje details, vergelijkbaar met de ‘Wave Runner’ uit 2017. De schoen is uiteindelijk afgewerkt met een gomzool die we eerder zagen bij het ‘Utility Black‘-model.

Er is nog geen releasedatum of prijsinformatie voor de adidas YEEZY BOOST 700 Magnet, dus stay tuned.  Ondertussen was Kanye West in Los Angeles gespot met een gloednieuw YEEZY-design. Is dit de nieuwe adidas YEEZY BOOST 700 V3? Zou zomaar kunnen, dus het is wachten op de bevestiging.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram