Nieuwe afbeeldingen van de YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” sneaker duiken op

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Cloud White

Nieuwe afbeeldingen van de YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” sneaker duiken op

Er zijn nieuwe afbeeldingen van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Cloud White sneaker opgedoken en we zien verschil met de vorige leak.

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Cloud White

Eerder deze maand ging de spotlight al op de mogelijke “Cloud White” en “Citrin” releases van de adidas YEEZY BOOST 350 V2. Het lijkt erop dat er nu nieuwe beelden van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” online zijn terecht gekomen, waarbij het uiterlijk van de sneaker anders is dan bij de eerste leak.

Dankzij een nieuw gepubliceerd bericht door Instagram-account @hanzuying, beschikken we nu over een reeks van naar verluidt “gelekte” beelden van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White”. In de afbeeldingen in kwestie zien we een YEEZY BOOST 350 V2 met zeer lichtblauwe tonen. Hoewel officiële details met betrekking tot deze specifieke release nog niet openbaar zijn gemaakt, lijkt dit de meest duidelijke verzameling afbeeldingen van de YEEZY BOOST 350 V2 “Cloud White” tot nu toe.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt over deze YEEZY sneaker laten we het weten, dus stay tuned. Check de post in kwestie hieronder voor alle beelden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HanZuYing (@hanzuying) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram