UPDATE: Nieuwe afbeeldingen atmos x Nike Air Max 1 “Animal 3.0”

atmos x Nike Air Max 1 "Animal 3.0"

UPDATE: Nieuwe afbeeldingen atmos x Nike Air Max 1 “Animal 3.0”

Er zijn nieuwe en meer gedetailleerde beelden van de atmos x Nike Air Max 1 Animal 3.0 sneakers onthuld. Welke wil jij hebben?

UPDATE: De oprichter van atmos, Hidefumi Hommyo, heeft vooruitlopend op de aanstaande “Animal 3.0” pack met Nike nieuwe foto’s onthuld. Op Instagram merkte hij bovendien op dat de modellen “zeer beperkt” verkrijgbaar zullen zijn. Informatie over een releasedatum moet nog worden aangekondigd.


Hirofumi Kojima heeft op sociale media een teaser geplaatst van de derde, door dieren geïnspireerde samenwerking tussen atmos en Nike. Met nieuwe variaties binnen het thema, lijken er weer een paar opvallende creaties onderweg te zijn.

Slechts een enkele foto met daarop drie hakken van de sneaker te zien, insinueert Kojima dat de aankomende release in ieder geval drie afzonderlijke coloways zal bevatten. Boven op het ponyhaarbovenwerk van elke sneaker zien we een wit met bruin koeienvachtpatroon, oranje met zwart luipaardskin en een gelijksoortig getinte tijgervachtvariatie. Het dynamische ‘NIKE AIR’-logo op de hiel geeft elke sneaker wat contrast, terwijl de witte tussenzolen en zwarte buitenzolen de speelse patronen verankeren.

Er is vooralsnog geen releasedatum of ander officieel beeldmateriaal van de atmos x Nike Air Max 1 Animal 3.0 sneakers naar voren gekomen. Als het hier echter om een hint gaat met betrekking tot een naderende release, dan is het interessant om te weten dat de sneakers van vorig jaar voor het eerst werden gelanceerd rond Air Max Day 2018.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram