TRAILER: Detectivefilm ‘Knives Out’ heeft een sterrencast en doet denken aan ‘Cluedo’

knives out trailer

TRAILER: Detectivefilm ‘Knives Out’ heeft een sterrencast en doet denken aan ‘Cluedo’

De eerste Knives Out trailer toont een detectivefilm met een absolute sterrencast. Het plot doet denken aan het klassieke bordspel Cluedo.

De volgende film van regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) zal een moordmysterie zijn met een absolute topcast. In het aankomende Knives Out zien we namelijk om te beginnen Daniel Craig als detective Benoit Blanc. Hij belast is met het oplossen van de moord op de veelgeprezen misdaadromanschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) op diens 85ste verjaardag.

Blanc en zijn partner, Troy Archer (Lakeith Stanfield), plaatsen iedereen die aanwezig is in Thrombey’s woning in quarantaine. Zo hoopt het duo de waarheid te achterhalen omtrent diens dood. “Het idee was om alles wat ik leuk vond aan een mooi Agatha Christie-verhaal te pakken en in een nieuw origineel verhaal te plaatsen dat zich afspeelt in het moderne Amerika”, aldus regisseur Johnson aan Entertainment Weekly. In de film spelen ook Chris Evans, Toni Collette (Hereditary), Jamie Lee Curtis, Michael Shannon en nog veel meer.

Bekijk de trailer bovenaan en check Knives Out vanaf eind november in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram