TUDOR’s Black Bay Ceramic One is het mooiste horloge van de week en dient een goed doel

Tudor Black Bay Ceramic One

TUDOR’s Black Bay Ceramic One is het mooiste horloge van de week en dient een goed doel

De Tudor Black Bay Ceramic One is een prachtige volledig zwart horloge. De opbrengst van dit horloge gaat bovendien naar een goed doel.

Tudor Black Bay Ceramic One

Het nieuwste duikhorloge van Tudor, de Black Bay Ceramic One, is opgenomen in de Only Watch liefdadigheidsveiling, wat ten bate van onderzoek naar Duchenne spierdystrofie wordt georganiseerd. Wie het prachtige all black horloge koopt, draagt dus aanzienlijk bij aan de research naar deze vreselijke spierziekte.

De achtste editie van de tweejaarlijkse veiling brengt van oudsher eenmalige samenwerkingen en originele creaties samen. Maar liefst 99 procent van de opbrengst gaat naar de financiering van aan Duchenne spierdystrofie gerelateerde onderzoeksprojecten. Het is dus prijzenswaardig dat horlogemerken hun beste beentje voorzetten met hun inzendingen.

De Black Bay Ceramic One is volledig matzwart en dient als eerste Black Bay-model van Tudor in keramiek. Het titanium en roestvrij stalen horloge heeft een diameter van 41 millimeter en wordt aangedreven door de Manufacture caliber MT5602, met een zwarte PVD-gecoate rotor.

De volledig zwarte look wordt compleet gemaakt met de wijzerplaat en wijzers die zijn gevuld met een zwart lichtgevend materiaal, evenals de hybride rubberen en matte alligatorriem. De met PVD behandelde stalen kast van de Black Bay Ceramic One is aan de achterzijde gegraveerd met “PIECE UNIQUE” en “BLACK BAY CERAMIC ONE.”

Tot slot is het horloge waterdicht tot 200 meter diep. Voor meer informatie over de Only Watch liefdadigheidsveiling en de Tudor Black Bay Ceramic One, klik je hier.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram