Het privé-eiland bekend van Fyre Festival is nu te koop voor $ 11,8 miljoen

fyre festival bahamas prive eiland te koop

Het privé-eiland bekend van Fyre Festival is nu te koop voor $ 11,8 miljoen

Het privé-eiland op de Bahamas waar het beruchte Fyre Festival zou plaatsvinden is nu te koop voor $ 11,8 miljoen. Wie gaat hier zijn eigen feestje vieren?

Heren opgelet! Het privé-eiland waar Fyre Festival zou plaatsvinden, zoals ooit te zien in de beruchte influencerposts met onder meer Hailey Bieber, Bella Hadid en Emily Ratajkowski feestend in kleine bikini’s, is nu beschikbaar om te kopen voor maar liefst $ 11,8 miljoen.

Volgens Forbes is het eiland dat bekend staat als Saddleback Cay in Exuma, Bahama’s, momenteel te koop via HG Christie, een makelaar op de Bahama’s. Het privé-eiland betreft overigens niet de locatie waar het Fyre Festival uiteindelijk “plaatsvond”, noch was het dus ooit eigendom van Pablo Escobar, want het werd toch Great Exuma waar moest worden gefeest. Saddleback Cay was echter wel te zien in de marketingvideo’s voor Fyre, bovenaan te zien. In dat opzicht is er meer op dit eiland gefeest door modellen, dan op het eiland waar mensen voor een paar duizend dollar een tent en droog brood met een plak kaas kregen.

De officiële vermelding met betrekking tot het eiland luidt: “Gelegen net ten noorden van Norman’s Cay ligt het ongelooflijke privé-eiland dat plaatselijk bekend staat als Saddleback Cay, zo genoemd vanwege de zadelvorm die het eiland aanneemt vanuit de zee gezien. Met meer dan 27,5 meter hoogteverschil biedt het een indrukwekkende 360 ​​graden view.” Daarnaast beschikt Saddleback Cay over zeven stranden en een beschermde baai van meer dan 35 hectare groot.

Als je het geld hebt liggen, ga dan naar Bahama’s makelaar HG Christie en privateislandsonline.com voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram