Universo Ferrari is uniek Ferrari-event in september voor klanten én fans

Universo Ferrari 2019

Universo Ferrari is uniek Ferrari-event in september voor klanten én fans

In september kunnen klanten én fans naar Universo Ferrari, een uniek Ferrari-event in Maranello met het Europese debuut van de Ferrari SF90 Stradale.

Universo Ferrari 2019

Om de zomer perfect af te sluiten staat Ferrari’s septembermaand dit jaar in het teken van een uniek evenement bij de Italiaanse thuisbasis Maranello. Universo Ferrarri wordt het eerste event ooit dat geheel is gewijd aan de wereld van Ferrari en waarvoor ook publieksdagen in het programma zijn opgenomen. Met wie ga jij die kant op?

Ferrari biedt haar internationale clientèle doorgaans exclusieve mogelijkheden om tijdens privésessies kennis te maken met de allernieuwste modellen van het merk. Tijdens Universo Ferrari is die mogelijkheid er voor het eerst ook voor de fans.

In een speciaal voor dit evenement gebouwde eventlocatie nabij de Ferrari-fabriek in Maranello laat Universo Ferrari alle onderdelen van het Italiaanse merk aan bod komen. Variërend van klassiekers tot autosport, én uiteraard het huidige modelprogramma.

Bezoekers kunnen tijdens Universo Ferrari bovendien ook voor het eerst de SF90 Stradale – Ferrari’s nieuwe hybride serieproductie supercar – bewonderen tijdens zijn Europese première. Het is de eerste keer dat Ferrari de auto buiten een internationale autoshow publiekelijk presenteert.

Voor meer nieuws over het programma en de exacte data dien je de officiële website van Ferrari in de gaten te houden.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram