WIN TICKETS: Razendspannende film ‘El Reino’ past moeiteloos in rijtje met populaire Spaanstalige topthrillers

el reino bioscoop spaanse film thriller

WIN TICKETS: Razendspannende film ‘El Reino’ past moeiteloos in rijtje met populaire Spaanstalige topthrillers

De nieuwe film El Reino, die deze week in de bioscoop verschijnt, past moeiteloos tussen de populaire Spaanstalige topthrillers. En wij geven bioscoopkaarten weg..

Met de aankomende bioscooprelease van El Reino kunnen liefhebbers van een spannende thriller vol corruptie, achterkamerpolitiek en intriges hun hart ophalen. Omcirkel 4 juli maar in je agenda, want deze nieuwe film van Spaanse makelij is een absolute must see.

Spaanstalige kwaliteitsfilms en -series zijn momenteel hot in Nederland. In navolging van onder meer het Zuid- en Midden-Amerikaans georiënteerde Narcos – waar een groot deel van de Nederlandse kijker voor het eerst een Spaanstalige creatie volgde – ontdekten we al snel de immer populaire Spaanse serie El Casa de Papel en een film als Contratiempo. Stuk voor stuk spannende thrillers die ons aan het scherm gekluisterd houden – mede dankzij het vurige Spaanse temperament.

Met El Reino (The Realm) verwelkomen we deze week een nu al bewezen topfilm in de bioscoop. De winnaar van maar liefst 7 Goya Awards (de Spaanse equivalent van de Oscars), waaronder voor beste regie, beste scenario en beste acteur, en tevens winnaar van de Critics Award bij het Luxembourg City Film Festival, scoort goed in de peilingen, zoals te zien bij het altijd belangrijke IMDb.

Wij kijken als filmliefhebbers logischerwijs al enige tijd uit naar de première van deze nieuwste release in het rijtje Spaanse topthrillers. Wanneer ga jij?

El Reino

Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft. Hij geniet veel aanzien, wordt omringd door een liefdevolle familie en heeft aan vrienden geen gebrek. Hij is echter ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar velen zich verrijken met publiek geld. Als hij een collega en goede vriend indekt, gaat het mis en wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht. Al zijn partijgenoten laten Manuel stikken en wijzen met beschuldigende vinger richting hem. Manuel is echter vastberaden en doet er alles aan om zijn macht te behouden, terwijl hij steeds dieper in vuile spelletjes en een web aan leugens verdwijnt. Een Spaanse politicus, rijk geworden door schimmige deals en connecties, dreigt zijn partij te gronde te richten wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt.

De politieke thriller El Reino is zoals eerder aangegevn één van de grote winnaars dit jaar bij de uitreiking van de Goya’s, de Spaanse Oscars. Van de zeven prijzen die in de wacht werden gesleept, ging de award voor Beste Regie naar regisseur Rodrigo Sorogoyen en die van Beste Acteur naar Antonio de La Torre. Deze acteur speelt net als in de vorige film van Sorogoyen de hoofdrol.

Sorogoyen, geboren in 1983 in Zaragoza, is inmiddels een gerespecteerd filmmaakster en was verantwoordelijk voor onder meer Que Dios nos perdone (2016), Stockholm (2013) en Ocho Citas (2008).

Check de trailer van El Reino bovenaan en bekijk de film vanaf 4 juli in de bioscoop.

WINACTIE El Reino!

Win twee gratis bioscooptickets voor deze razendspannende Spaanstalige thriller. Wie neem jij mee naar de film als je wint?

Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘Reino’ en wie weet ontvang jij binnenkort de gratis bioscoopkaarten!

Succes!

Meedoen kan tot 5 juli en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram