Meer beelden van de Off-White x Nike Vapor Street sneaker duiken op

Off-White x Nike Vapor Street

Meer beelden van de Off-White x Nike Vapor Street sneaker duiken op

De Off-White x Nike Vapor Street is opgedoken in meerdere afbeeldingen. De releasedatum en officiële aankondiging zijn onderweg.

Off-White x Nike Vapor Street

Nu we in afwachting zijn van de Off-White x Nike Vapor Street, is het goed nieuws dat er meerdere posts op social media zijn verschenen van de sneaker. Dankzij @hanzuying hebben we nu een meer gedetailleerde blik op het aankomende schoeisel.

Net zoals de onlangs gelanceerde Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5, komt het op runners geïnspireerde model gekleed in drie verschillende kleuren, te weten “blauw/geel”, “geel/zwart” en “zwart/roze”. Het bovenste deel van de schoen is een transparant materiaal dat zich rondom het volledige silhouet wikkelt. De eclectische runner heeft eveneens een asymmetrisch vetersysteem, onafgewerkte zomen en overdreven grip op de zool. Bovendien is aan de zijkanten grote zwarte Swoosh-branding te zien, terwijl aan de mediale zijde metallic Swooshes zijn afgebeeld, samen met de kenmerkende details van Off-White.

Volgens de sneaker insider kunnen fans de Off-White x Nike Vapor Street deze zomer al verwachten. Houd ons dus in de gaten voor officiële beelden en de releasedatum.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram