Eerste officiële beelden van “Bond 25” met Daniel Craig onthuld

james bond 25 trailer daniel craig

Eerste officiële beelden van “Bond 25” met Daniel Craig onthuld

De eerste officiële beelden van Bond 25 met Daniel Craig in Jamaica zijn onthuld. Ga jij de nieuwste film met James Bond in de bioscoop kijken?

De eerste officiële beelden van de aankomende Bond 25-film zijn zojuist de wereld in geholpen. We zien Daniel Craig in zijn inmiddels vertrouwde rol als James Bond, agent 007, terwijl hij in Jamaica in actie komt.

Eerder vandaag gepost, bevat de één minuut durende teaser de nodige behind-the-scenes-beelden van de 25e film in de James Bond-franchise. We zien 007, gespeeld door Daniel Craig, in zijn vijfde vertolking van de Brits geheim agent.

In de clip zien we tevens True Detective-regisseur Cary Fukunaga achter de camera, Jeffrey Wright als Felix Leiter en Lashana Lynch uit Captain Marvel als Nomi. We zien Bond in de zon, met martini’s en in het dromerige nachtlicht dat Jamaica te bieden heeft.

In de nog altijd titelloze film zien we hoe Bond geniet van het leven op Jamaica nadat hij de Britse dienst heeft verlaten. Hij sluit zich echter aan bij een reddingsmissie wanneer een wetenschapper is ontvoerd en zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA hem om hulp vraagt. Bond zal worden geconfronteerd met talloze schurken, gewapend met gevaarlijke technologie om te slagen.

De Oscar-winnende acteur Rami Malek schittert als de belangrijkste slechterik in de film, terwijl Ralph Fiennes (Gareth Mallory), Naomie Harris (Miss Moneypenny), Ben Whishaw (Q) en Lea Seydoux (Dr. Madelaine Swann) terugkeren in hun bekende rollen. Nieuwkomers zijn Ana de Armas (Blade Runner 2049), Billy Magnussen (Game Night), Dali Benssalah, Lashana Lynch (Captain Marvel) en David Dencik (Tinker Tailor Soldier Spy).

Bond 25 staat nog steeds gepland voor een release op 8 april 2020. Check de eerste Bond 25-clip bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram