Johnnie Walker brengt opnieuw een ode aan ‘Game of Thrones’ met Fire & Ice whisky’s

Johnnie Walker x Game of Thrones whisky - A Song of Fire whisky - A Song of Ice whisky

Johnnie Walker brengt opnieuw een ode aan ‘Game of Thrones’ met Fire & Ice whisky’s

Nieuwe Johnnie Walker x Game of Thrones whisky’s zijn ode aan de serie. Ga jij voor de A Song of Fire whisky of A Song of Ice whisky?

Johnnie Walker x Game of Thrones whisky - A Song of Fire whisky - A Song of Ice whisky

Johnnie Walker zet zijn samenwerking met HBO‘s Game of Thrones-franchise voor middels twee nieuwe special edition whisky’s. Na de introductie van de veelgeprezen White Walker in oktober 2014, gevolgd door de acht limited edition single malts, is het merk nu terug met twee nieuwe door Game of Thrones geïnspireerde spirits.

Elk soepel en uniek in zowel verpakking als smaakpalet, hebben we het hier over de exclusieve Johnnie Walker A Song of Ice en A Song of Fire-edities. Allebei onlangs op de markt geïntroduceerd, beschikt de eerste, geïnspireerd door de Direwolves  – gebruikt als het logo voor het huis van Stark – over rijke smaken met een heldere, schone smaak en tonen van vanille en tropisch fruit. De de laatste is geïnspireerd door de draken onder bevel van Daenerys Targaryen, en schept op met zijn subtiele rook, getemperd door een rijke, afgeronde zoetheid.

De Johnnie Walker x Game of Thrones whisky’s zijn gebotteld op 40,2% – 40,8% en moeten zo’n $43 gaan kosten. Vanaf augustus zijn de Johnnie Walker x Game of Thrones A Song of Fire en Johnnie Walker x Game of Thrones A Song of Ice allereerst verkrijgbaar in de Verenigde Staten. De rest van de wereld moet nog even wachten tot oktober om een flesje in handen te krijgen.

Wil je alvast lekker in de mood komen, check dan binnenkort onze Game of Thrones: Noord-Ierland Reisgids.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram