FESTIVAL: elrow Town Amsterdam 2019 heeft zojuist haar line-up bekendgemaakt

elrow town amsterdam 2019

FESTIVAL: elrow Town Amsterdam 2019 heeft zojuist haar line-up bekendgemaakt

De hele fijne line-up van het festival elrow Town Amsterdam 2019 is zojuist bekendgemaakt. Naar welke DJ’s kijk jij het meeste uit?

elrow town amsterdam 2019

De volledige line-up voor de tweede editie van elrow Town Amsterdam op zaterdag 7 september, is bekend. Plaatsvindend in de Havenpark te Amsterdam, verrijzen begin september vijf stages met 25 hele fijne artiesten.

elrow Town zal zich qua muziek laten kenmerken door een internationale mix van grootheden en legendes, afgewisseld met lokale helden en gevestigde namen. Van Basement Jaxx en Eats Everything tot 2ManyDJs, van Luuk Van Dijk tot De La Swing, en van GUTI tot rijzende ster Fisher. We kunnen ons verheugen op 25 artiesten van topniveau, waarbij bovendien later dit jaar nog een speciale gast aan de line-up zal worden toegevoegd.

Elrow Town Amsterdam 2019

Elrow Town staat natuurlijk bekend om zijn uitbundige shows, creatieve decors en kleurrijke confettiregens. Zo heeft elrow Town Amsterdam dit jaar meerdere thema’s. Bereid je dus voor op nog meer gekte en nog meer verrassingen. Buiten, op de mainstage, onderga je een psychedelische trip, terwijl de twee kleinere podia in een Pink Cathedral en een op de Parijs geïnspireerde Arc de Rowomph veranderen.

Indoor wordt er onder de noemer Rowsattack & The Enchanted Forrest een beroep op je fantasie gedaan, terwijl even verderop met heuse bomen de kleurrijke Enchanted Forest-wereld wordt gekweekt. Met wie ga jij lekker dwalen op zaterdag 7 september?

elrow town amsterdam 2019

Elrow Town Amsterdam 2019: Festival Line-up

2MANYDJS (dj set)
Basement Jaxx (dj set)
Eats Everything
Fisher
Special Guest

Ben Sterling
Benny Rodrigues
Cuartero
Detlef
Guti (live)
Ici Sans Merci
Joey Daniel
Joyhauser
Latmun
Luuk van Dijk
Melé
Mia More
Technasia
Toman
wAFF

Andres Campo
Bastian Bux
De La Swing
Marc Maya
Tini Gessler
Toni Varga

elrow Town Amsterdam 2019
Zaterdag 7 september 2019
12:00 – 23:00
Havenpark, Amsterdam
Meer info en tickets op www.elrowtownamsterdam.com

Post a Comment

#Volg ons op Instagram