TRAILER: Donkere superheldenserie ‘The Boys’ heeft een volledige previewclip gekregen

the boys superheldenserie amazon

TRAILER: Donkere superheldenserie ‘The Boys’ heeft een volledige previewclip gekregen

Amazon heeft de nieuwe trailer voor de langverwachte Amazon Original serie The Boys onthuld. Ga jij deze donkere superheldenserie kijken?

Met The Boys verwelkomen we opnieuw een superhelden gerelateerde creatie. Ditmaal echter met een veel donkerdere angle, lijkt de spannende Amazon Original zeker geen slap aftreksel van de afgelopen serie succesvolle films en series te worden. Wat vind jij van de trailer?

De nieuwe serie geeft op een meer ludieke en rauwe manier een kijk op wat er gebeurt als superhelden – die net zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd worden als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van gebruiken voor de juiste doeleinden. The Boys bevinden zich in een strijd tussen supermachten en machtelozen, wanneer ze een heldhaftige zoektocht beginnen om de waarheid over The Seven en Vought – een multi-miljard dollar bedrijf dat verantwoordelijk is voor de superhelden en al hun ‘dirty secrects’ kent – te achterhalen.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestsellerdoor Garth Ennis en Darick Robertson, en is bedacht door showrunner Eric Kripke (Supernatural). De acht afleveringen van de Amazon Original zijn vanaf vrijdag 26 juli te zien via Prima Video.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram