Maak kennis met de “TRUCKLA”, een tot pickup truck omgebouwde Tesla Model 3

truckla tesla pickup truck

Maak kennis met de “TRUCKLA”, een tot pickup truck omgebouwde Tesla Model 3

YouTuber Simone Giertz bouwde haar Model 3 om tot Tesla pickup truck Maak kennis met de “TRUCKLA”, die gemaakt is uit ongeduld.

Tesla‘s Elon Musk kondigde enige tijd geleden aan dat het merk bezig was met de ontwikkeling van een elektrische pickup truck. Dit heeft geleid tot talloze concepten door fans en enthousiaste ontwerpers, maar één creatie spant de kroon. YouTuber Simone Giertz was namelijk ongeduldig en besloot alvast eigenhandig een Tesla pickup truck te bouwen.

Bekend om haar eigenzinnige robotica-uitvindingen, besloot Giertz dat ze lang genoeg had gewacht en het tijd was om een Model 3 om te bouwen tot wat we nu kennen als de “TRUCKLA.” Het hele bouwproces is vastgelegd, zodat we kunnen zien hoe de zelfbenoemde “Koningin van Shitty Robots” een Tesla Model 3 kocht, volledig sloopte en transformeerde tot pickup truck. De hele video is 31 minuten lang en je kunt ‘m onderaan bekijken.

Afgezien van de bouw ervan, nam Giertz ook een humoristische reclame op voor haar toepasselijk genaamde “TRUCKLA.” De promo video toont de elektrische pickup truck tijdens wat off-road actie, evenals een eigenzinnige komische shot van Giertz zelf verkleed als cowboy met stekkerkabel-lasso. Bekijk deze twee minuten durende video bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram