GIVEAWAY: Tennis World Tour – Roland-Garros Edition is nu verkrijgbaar

Tennis World Tour - Roland-Garros Edition

GIVEAWAY: Tennis World Tour – Roland-Garros Edition is nu verkrijgbaar

De consolegame Tennis World Tour – Roland-Garros Edition is nu verkrijgbaar en wij geven een PS4 en Xbox One-exemplaar weg.

De videogame Tennis World Tour – RolandGarros Edition is sinds enige tijd verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Om de terugkeer van de game te vieren, geven wij twee exemplaren weg.

De tennissimulatie keert dit jaar terug met een schat aan content, inclusief alle updates van de afgelopen maanden. We kunnen nu met de beste spelers ter wereld deelnemen aan alle grote wedstrijden op de legendarische, gerestaureerde velden van RolandGarros.

Onder meer Rafael Nadal, meervoudig winnaar van RolandGarros en Kristina Mladenovic, één van ‘s werelds beste vrouwelijke tennisspelers, zijn nieuwe toevoegingen aan de reeds indrukwekkende lijst van in-game spelers. Daarmee is Tennis World Tour – RolandGarros Edition een zeer complete, en misschien wel de meest volledige tennisgame van 2019.

Hieronder vind je een aantal van de tofste eigenschappen van de game:

  • 33 van de beste spelers ter wereld, inclusief Roger Federer, Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Kristina Mladenovic en legendes Andre Agassi en John McEnroe.
  • Meer dan 21 speelvelden met alle soorten ondergronden.
  • De belangrijkste speelvelden van RolandGarros: de nieuwe Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu, onlangs ingewijd voor RolandGarros 2019.
  • Het hoofdspeelveld van de Mutua Madrid Open: “La Caja Magica”.
  • Een carrièremodus die de carrières van spelers op een realistische manier simuleert, inclusief trainingen, wedstrijden, kwalificaties en meer.
  • Een nieuwe aanpassingstool om je eigen speler te creëren van top tot teen.
  • Een online-stand met een klassement en private matches.

Tennis World Tour – Roland-Garros Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Bezoek de officiële Facebook-pagina van de game voor meer info.

Tennis World Tour - Roland-Garros EditionWin Tennis World Tour – Roland-Garros Edition voor PlayStation 4 of Xbox One

Wij geven twee exemplaren weg van de nieuwe Tennis World Tour – Roland-Garros Edition videogame. Stuur ons een mailtje via info@mannenstyle.nl met het onderwerp ‘ACE’, jouw voorkeur voor PS4 of Xbox One en je maakt kans op een exemplaar.

Succes!

Meedoen kan tot vrijdag 21 juni en winnaars ontvangen bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram