Samsung’s 292-Inch Wall Luxury TV verandert jouw woonkamer in een thuisbioscoop

Samsung Wall Luxury TV

Samsung’s 292-Inch Wall Luxury TV verandert jouw woonkamer in een thuisbioscoop

De nieuwe 292-Inch Samsung Wall Luxury TV verandert jouw woonkamer in een thuisbioscoop. Zou deze TV binnen jouw interieur passen?

Samsung Wall Luxury TV

Samsung heeft de nieuwste versie van zijn modulaire MicroLED-scherm onthuld, The Wall Luxury. Deze immens grote TV kan worden aangepast aan elke grootte en heeft een beeldverhouding van maximaal 292 inch.

Configureer- en aanpasbaar van 73 inch in 2K-definitie tot 292 inch in 8K-definitie, is The Wall Luxury ideaal voor zelfs de meest verlichte locaties. Hij is slank (30 mm) en heeft een ontwerp zonder randen, terwijl aanpasbare frames de tv naadloos laten samensmelten met de omgeving. De Wall TV is ontworpen om nooit uit te schakelen, dankzij de 100.000 uur durende levensduur van zijn zelfdiodes. En wanneer deze niet worden gebruikt, dan kun je genieten van de Ambient-modus die kunst in de vorm van schilderijen en foto’s, videokunst en customizable foto’s met digitale kaders toont.

Uitgerust met de Quantum Processor Flex, ontvangt je geoptimaliseerde beeldkwaliteit, ongeacht de oorspronkelijke bron van de inhoud. Dit betekent dat The Wall Luxury, of je nu naar een klassieke film kijkt, je favoriete sportteam aanmoedigt of een snel videogame speelt, een piekhelderheid van 2.000 nits en 120 Hz videotarief levert. Redelijk technisch natuurlijk, maar het draait uiteraard om de ultieme kwaliteit op elk gebied dat er bij een televisie toe doet.

Samsung werkte voor deze 292-inch TV overigens samen met Harman Luxury Audio en Steinway Lyngdorf in het kader van ongeëvenaarde audio-oplossingen; Control4, Crestron en Savant voor domotica; en Domotz, Ihiji en OrvC voor monitoringsmogelijkheden op afstand.

De nieuwe Samsung Wall Luxury TV moet wereldwijd worden gelanceerd in juli. Prijzen moeten nog worden bekendgemaakt.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram