TRAILER: ‘Pro Evolution Soccer’ keert terug als ‘eFootball PES 2020’

eFootball PES 2020

TRAILER: ‘Pro Evolution Soccer’ keert terug als ‘eFootball PES 2020’

Voetbalgame Pro Evolution Soccer keert terug als eFootball PES 2020, inclusief Messi, Ronaldinho en talloze upgrades. Check snel de trailer!

Het befaamde Pro Evolution Soccer zal dit seizoen terugkeren in een nieuw jasje, want de voetbalgame is omgedoopt tot eFootball PES 2020. De nieuwste versie van het spel combineert bekende namen van nu – waaronder Lionel Messi – met de legendes uit het verleden, zoals Ronaldinho. De Braziliaan komt bijvoorbeeld met een groot aantal unieke animaties en vaardigheden, die in het teken staan van zijn ongeëvenaarde first-touch techniek en aanwezigheid op het middenveld verkennen.

De game is aangekondigd op E3 ​​2019 en zal een groot aantal nieuwe gameplay-features bevatten, waarvan een aantal mede zijn ontwikkeld door de ex-kapitein van Barcelona, Andrés Iniesta, voor een meer nauwkeurige vertaling van zijn verdedigingstactieken. Iniesta’s input zorgt mede voor een nieuwe dynamische dribbeltechniek in eFootball PES 2020, bijdragend aan de toegenomen focus van het spel op authenticiteit op het veld.

eFootball PES 2020 zal een meer realistische weergave van spelersfouten bevatten, waardoor gamers kunnen profiteren van de fouten van hun concurrent. Verschillende nieuwe first-touch technieken zijn ook toegevoegd aan spelers om zo hun persoonlijke speelstijl aan te passen en te tweaken. Daarbij is de trappingmechanica geüpgrade voor een meer realistische en intuïtieve gameplay. Nieuwe technieken zijn onder meer ‘No Touch Control’, waarmee je een aangespeelde bal laat lopen, en ‘Trick Trap’, een nieuwe vaardigheid die de concurrentie misleidt als je de bal in een richting opent, maar toch een andere kant opspeelt. Is dit de bekende no look?

Al met al is het spel nog meer gericht op de spelers, waarbij verbeterde balfysica, gepersonaliseerde spelerattributen, zoals agressie, kracht aan de bal, steekballetjes en afstandsschoten opnieuw worden geïntroduceerd.

Tot slot is eFootball PES 2020 voorzien van een bijgewerkte Master League, waardoor management, transfers en clubontwikkeling boeiender en realistischer dan ooit tevoren zijn. Het transfersysteem is gebaseerd op een algoritme dat gegevens uit de echte wereld gebruikt, om ervoor te zorgen dat transfers, transferkosten en salarissen zo realistisch mogelijk zijn. De onderhandelingen zullen bovendien een interactief dialoogsysteem bevatten waarmee je de voortgang van jouw verhaal naar wens kunt beïnvloeden.

Bekijk de trailer voor eFootball PES 2020 met Messi bovenaan en pre-order de game online. De releasedatum is 10 september 2019.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram