Een nieuwe blik op de aankomende COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High

COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High

Een nieuwe blik op de aankomende COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High

De COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High heeft een aantal nieuwe beelden gekregen. Ga jij voor de witte of zwarte high-top?

COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High

Modehuis COMME des GARÇONS en Jordan Brand hebben een avant-gardistische variant vat het klassieke Air Jordan 1 Retro High-model voor ons in petto. Onderdeel van de herfst/winter 2019-collectie, wordt de sneeaker aangeboden in tonale variaties van zwart en wit.

De opvallende high-top is een eerbetoon aan de alomtegenwoordige bikercultuur en beschikt over een bijpassende verlengde tong en cross-strap. Dit nieuw ontworpen uiterlijk geeft de sneaker dan ook een echte motorlaars look, wat grotendeels te danken is aan de metalen versieringen. Deze praktische hardware zorgt namelijk voor een mooi en wat ruiger contrast binnen het verder zwarte model.

Terwijl de typische merkdetails van de Air Jordan 1 te vinden zijn op de panelen, bij de enkel en tot slot bij de hak, zien we dat CDG en Jordan Brand een gezamenlijk Jumpman en COMME des GARÇONS HOMME PLUS-embleem op de tong hebben geplaatst voor een luxueuze afwerking.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws omtrent de releasedatum en prijs van de COMME des GARÇONS x Air Jordan 1 Retro High.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram