Coachella kondigt 2020 festivaldata aan en onthult eerste ticketinformatie

Coachella: 20 Years in the Desert

Coachella kondigt 2020 festivaldata aan en onthult eerste ticketinformatie

De Coachella 2020 festivaldata en eerste ticketinformatie zijn door de organisatie bekendgemaakt. Pre-tickets gaan deze vrijdag in de verkoop.

coachella 2020 datums tickets

Coachella heeft officieel onthuld op welke data de 2020-editie van haar kunst- en muziekfestival zal plaatsvinden. Voor hen die richting The States willen afreizen, omcirkel de weekenden van 10 t/m 12 en 17 t/m 19 april. Voorverkooptickets voor het evenement zullen te koop zijn vanaf aanstaande vrijdag 14 juni om 20.00 uur.

Bezoekers kunnen maximaal vier kaarten per weekend kopen, waarbij de goedkoopste tickets starten bij $ 399 (incl. fee) voor algemene toegang en kunnen oplopen tot $ 929 voor VIP-bandjes. Overnachten op de speciale kampeerterreinen is vanaf $ 2,224 voor een tweepersoons Tipi, terwijl een exclusieve Safari-tweepersoonstent uitkomt op $ 9500. Dit jaar heeft het festival een lagere aanbetaling van $ 25 per bestelling (met uitzondering van de safaritenten).

Zoals gebruikelijk, zal de line-up naar verwachting niet eerder worden bekendgemaakt dan januari, gevolgd door de release van algemene tickets. Bezoek de officiële website van Coachella voor meer informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Advance sale begins Friday, 6/14 at 11am PT

Een bericht gedeeld door Coachella (@coachella) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram