Sloggi’s ZERO Feel en EVER Fresh-collecties zijn precies op tijd voor de zomer

Sloggi ZERO Feel & Sloggi EVER Fresh voor mannen

Sloggi’s ZERO Feel en EVER Fresh-collecties zijn precies op tijd voor de zomer

De Sloggi ZERO Feel en Sloggi EVER Fresh-collecties voor mannen zijn precies op tijd voor de zomer. Koel, fris en volledig comfortabel.

Sloggi ZERO Feel & Sloggi EVER Fresh voor mannen

Enkele weken terug verraste Sloggi met twee releases op het gebied van ondergoed en onderkleding voor mannen. Niet alleen is de ZERO Feel-collectie nu ook beschikbaar voor heren, er werd tevens een volledig nieuwe EVER Fresh-collectie onthuld. Beide lijnen zijn nu verkrijgbaar.

De revolutionaire ZERO Feel bodywear van Sloggi was er al voor vrouwen, maar voor dit lente/zomerseizoen 2019 zijn de originele nieuwe stijlen voor de allereerste keer vertaald naar collectie voor mannen. Ook wij kunnen nu dus kennismaken met, zoals Sloggi het omschrijft, ‘nauwelijks voelbare gevoel’.

EVER Fresh is een volledig nieuwe lijn voor beide seksen, die zomerhitte bestrijdt. Goed nieuws natuurlijk, want we hebben afgelopen weekend ontdekt hoe warm ons land kan worden.

Sloggi ZERO Feel voor mannen

Sloggi zocht voor deze ondergoedcollectie naar naadloze bewegingsvrijheid en nul beperkingen. En het is ze gelukt! Je zult merken dat de zeer flexibele 360°-stretchstof zich aan je lichaam aanpast en op die manier de hele dag door zijn vorm behoudt. De ZERO Feel-serie biedt het ultieme, naadloze draagcomfort op de plekken waar jij het graag comfortabel hebt. Dit is te danken aan gelijmde afwerkingen rond nek, armen en benen, een zachte tailleboord dat altijd op de juiste plek blijft zitten en een speciale, afgeronde gulpvorm

Er zijn inmiddels vijf stijlen geïntroduceerd: Midi, Hipster, Short, Tank en V-Neck. Allemaal verkrijgbaar in de kleuren Deep Water, Black of White.

Klik hier voor Sloggi ZERO Feel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Get matchy in this seamless set and never look back! #ZEROFeel

Een bericht gedeeld door sloggi (@sloggi) op

Sloggi EVER Fresh voor mannen

De EVER Fresh collectie staat volgens Sloggi voor “bodywear met flair: prachtige pasvorm, onweerstaanbaar comfortabel en superduurzaam.” Klinkt allemaal heel fraai, maar onze aandacht is stiekem het meest gepakt met iets anders. De collectie is namelijk speciaal ontwikkeld om je gedurende de zomerdagen zolang mogelijk een fris gevoel te geven. Dankzij de hoogwaardige mazen en de unieke eigenschappen van Creora Fresh-elastaan en Pima Cotton, zit de boel niet alleen comfortabel, maar is het geheel ook luchtig.

In tegenstelling tot gewoon elastaan, is Creora Fresh namelijk flexibel, ademend en geurneutraliserend. Pima Cotton is daarbij van nature zacht en heeft vochtabsorberende eigenschappen die een verfrissend gevoel geven. Dankzij de mazen krijgen we het vervolgens niet te warm.

Alhoewel er voor vrouwen een aantal exotische kleuren beschikbaar zijn, kunnen wij mannen kiezen uit Black, White en Dark Grey. Meer dan voldoende opties voor onze Sloggi EVER Fresh Midi, Hipster, Short en V-Neck.

Klik hier voor Sloggi Ever Fresh.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stay high and dry 💦 and keep it cool in EVER Fresh’s V-Neck with breathable and deodorizing Creora elastane.

Een bericht gedeeld door sloggi (@sloggi) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The look of pure confident comfort – try it for yourself when you slip on a pair of ZERO feel #ComfortableConquers 🤩

Een bericht gedeeld door sloggi (@sloggi) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram