TRAILER: Tweede preview ‘Annabelle Comes Home’ introduceert nieuwe demonische geest

Annabelle Comes Home trailer

TRAILER: Tweede preview ‘Annabelle Comes Home’ introduceert nieuwe demonische geest

De nieuwste Annabelle Comes Home trailer introduceert een nieuwe demonische geest. Bekijk jij de horrorfilm volgende maand in de bioscoop?

Met het derde hoofdstuk uit de reeks volgende maand in de bioscoop, heeft filmstudio Warner Bros. zojuist een tweede full-length trailer gedeeld voor horrorfilm Annabelle Comes Home.

De clip windt er geen doekjes om en introduceert een nieuwe geest, een figuur met een kap op en munten die zijn ogen bedekken. Dit schepsel staat bekend als de Feryman (veerman) en lijkt geïnspireerd te zijn door de mythische Charon uit de Griekse mythologie. Hij was verantwoordelijk voor het transport van de zielen van overleden mensen, varend over de rivier de Styx naar het land van de doden. McKenna Grace’s personage Judy hoor je in de clip zelfs zeggen dat mensen “munten voor de ogen van de doden zouden plaatsen zodat hij hun ziel zou kunnen nemen”.

Voor degenen die het gemist hebben, Annabelle zit nu opgesloten in een kamer vol met kwaadaardige voorwerpen, verzameld door demonologen Ed en Lorraine Warren, en wordt beschermd door een aantal bewakers en heilige beschermingen. Natuurlijk zou het geen horrorfilm zijn als niemand iets zou openen dat niet de bedoeling was. Zelfs niet al zijn er duidelijke waarschuwingen. Nadat de glazen kooi in kwestie is geopend, begint de griezelige pop, samen met een heleboel andere boze geesten die Annabelle wakker heeft gemaakt, achter Judy en haar vrienden aan te gaan.

Als onderdeel van The Conjuring-universe, zien we ditmaal een cast met o.a. McKenna Grace (Gifted, Captain Marvel), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle), Katie Sarife (Supernatural), Patrick Wilson (Aquaman) en Vera Farmiga (The Conjuring). De door Gary Dauberman geregisseerde film verschijnt eind volgende maand in de bioscoop. Check hier de vorige Annabelle Comes Home trailer.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram