TRAILER: Chucky toont zijn ware aard in nieuwe ‘Child’s Play’ preview

Child's Play trailer

TRAILER: Chucky toont zijn ware aard in nieuwe ‘Child’s Play’ preview

In de nieuwe Child’s Play trailer toont Chucky zijn ware, bloederige aard. De bloedstollende reboot verschijnt volgende maand in de bioscoop.

De reboot van Child’s Play staat inmiddels voor de deur en Orion Pictures heeft daarom een nieuwe tv-spot gedeeld. Met de titel “Playtime”, zien we de demonische pop in actie, terwijl hij de stad op duivelse wijze terroriseert.

De nieuwe clip duurt 30 seconden en begint met Andy (Gabriel Bateman) die de Buddi-pop van zijn moeder krijgt (gespeeld door Aubrey Plaza). Al snel komt Andy tot het besef dat er iets mis is met Chucky, onthullend dat de speeltijd voorbij is. In tegenstelling tot het origineel – waar de pop door een seriemoordenaar bezeten was – is er in deze film sprake van een defecte Buddi-pop waarvan de programmeercode is gehackt. Een lekker modern jasje dus.

De cast bestaat verder uit Beatrice Kitsos, Ty Consiglio en Carlease Burke. Mark Hamill, bekend van Star Wars, is verantwoordelijk voor de stem van Chucky.

Geregisseerd door Lars Klevberg (Polaroid) en geschreven door Tyler Burton Smith, die de film baseerde op de film uit 1988, verschijnt de film medio juni in de bioscoop. De Child’s Play trailer bekijk je bovenaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On June 21, find out what’s really cooking. 🔥🌭🔪 #ChildsPlayMovie

Een bericht gedeeld door Child’s Play Movie (@childsplaymovie) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram