TRAILER: Linda Hamilton is terug als Sarah Connor in ‘Terminator: Dark Fate’

Terminator: Dark Fate trailer 2019

TRAILER: Linda Hamilton is terug als Sarah Connor in ‘Terminator: Dark Fate’

Linda Hamilton is terug als Sarah Connor in Terminator: Dark Fate, dat de verhaallijn oppakt na Judgement Day. Ga jij voor deze film naar de bios?

Paramount Pictures en Skydance hebben de eerste officiële teaser-trailer gedeeld voor de nieuwste film in de Terminator-franchise, Dark Fate. De film zal een direct vervolg zijn op de iconische film Terminator 2: Judgment Day, uit 1991.

Voor de fans zal het fijn nieuws zijn dat zowel James Cameron als Linda Hamilton terugkeren bij de apocalyptische sci-fi filmserie. Hamilton zal hierbij uiteraard weer Sarah Connor’s personage op zich nemen, de iconische rol die ze voor het laatst speelde in 1991. Natuurlijk geen Terminator zonder good ol’ Arnold Schwarzenegger. Keert hij terug als de T-800? Of heeft de regisseur voor een andere rol gekozen? Wie weet, er moeten in ieder geval nog meer details over zijn rol verschijnen.

Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) neemt de rol van de nieuwe Terminator op zich, terwijl Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) eveneens een futuristische robot portretteert. De laatste probeert het leven van het personage gespeeld door Natalia Reyes (Birds of Passage) te beschermen.

De trailer verraadt dat de film plaatsvindt na Judgment Day. De gebeurtenissen van Rise Of The Machines, Salvation en Genisys worden naar verwachting gelaten voor wat het is. Alle drie de sequels bleken voor veel fans teleurstellend.

Samen met de teaser-trailer werd overigens ook de eerste poster voor de film gedeeld, waarbij we Sarah Connor zien met de slogan: “Welcome to the day after Judgment Day.” Geregisseerd door Tim Miller en geproduceerd door Cameron, check je Terminator: Dark Fate begin november in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram