TRAILER: Gerard Butler moet Morgan Freeman’s leven redden in ‘Angel Has Fallen’

angel has fallen trailer film

TRAILER: Gerard Butler moet Morgan Freeman’s leven redden in ‘Angel Has Fallen’

Gerard Butler moet het leven van de president opnieuw redden in de film Angel Has Fallen. Bekijk de trailer snel en check de film deze zomer.

Acteur Gerard Butler keert terug op het witte doek als personage Mike Banning, agent van de Amerikaanse geheime dienst. In de nieuwe actie-thriller Angel Has Fallen, van regisseur Ric Roman Waugh, zullen intriges en plotwendingen opnieuw hand in hand gaan met knallende actie.

De film is een vervolg op Olympus Has Fallen uit 2013, waarin we voor het eerst kennis maakten met Banning, en het London Has Fallen uit 2016. In de nieuwste creatie binnen de franchise zal een erin geluisd Banning opnieuw de president moeten redden. Ditmaal zien we Morgan Freeman de rol van POTUS op zich nemen, nadat Aaron Eckhart de rol speelde in de eerste twee films.

In de eerste trailer van de film zien Banning gepromoveerd worden tot directeur van de geheime dienst. Het gaat echter snel bergafwaarts als een terroristische aanslag richting de president plaatsvindt. Nadat hij ontwaakt na het incident, komt Banning erachter dat hij is ingerekend voor de poging tot moord op de president en slaat hij op de vlucht. Terwijl hij zijn taak voortzet om de president te beschermen, moet hij erachter zien te komen wie hem erin heeft geluisd.

In Angel Has Fallen zien we ook Jada Pinkett Smith, Lance Reddick, Tim Blake Nelson, Piper Perabo, Nick Nolte en Danny Huston. Medio 23 augustus verschijnt de film in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram