Keanu Reeves en ‘John Wick 4’ keren in 2021 terug in de bioscoop

john wick 4

Keanu Reeves en ‘John Wick 4’ keren in 2021 terug in de bioscoop

John Wick 4 zal in 2021 terugkeren in de bioscoop. Ga jij het vierde deel van de hitman-saga met Keanu Reeves bekijken tegen die tijd?

john wick 4

Lionsgate heeft het vierde hoofdstuk in de spectaculaire John Wick-saga bevestigd. De studio kondigde het nieuws van de volgende film en diens premièredatum aan via een sms aan fans: “You have served. You will be of service. John Wick: Chapter 4 is coming – May 21, 2021.”

Franchise-directeur Chad Stahelski werd onlangs tijdens een Reddit AMA gevraagd naar de mogelijkheid van John Wick 4, waarna hij antwoordde dat het lot van alle aankomende films afhankelijk zal zijn van de fans en hoe goed John Wick 3: Parabellum doet in de kassa. De regisseur verklapte echter al met een een opvolger na te denken toen hem werd gevraagd welk deel van de John Wick-films het moeilijkst om te maken was. “Deel een was moeilijk omdat we niet begrepen wat we wilden doen”, antwoordde hij. “Voor nummer twee moesten we een hele wereld in kaart brengen waar we voorheen niet aan hadden gedacht. Drie, hoe breiden we uit en geven we het publiek iets creatiefs, dus niet alleen groter en cooler. Nummer vier, daar ben ik zeker van, zal nog moeilijker zijn.”

Parabellum heeft de verwachtingen van in de zogeheten box office tot heden overtroffen, want alleen al in de Noord-Amerikaanse bioscopen opende de film met $ 56,8 miljoen, waarmee de huidige nr. 1 Avengers: Endgame werd onttroond. De derde door Keanu Reeves geleide film oogstte ook meer dan de openingsweekenden van zijn voorgangers, aangezien John Wick in 2014 $ 14,4 miljoen ophaalde en John Wick: Chapter 2 in 2017 $ 30,4 miljoen binnenharkte.

John Wick 4 moet op 21 mei 2021 in première gaan, dus stay tuned voor de John Wick: Chapter 4-trailers en andere nieuwtjes.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram