TRAILER: Jon Favreau & Roy Choi nodigen bekende koppen uit in Netflix’s culinaire serie ‘The Chef Show’

the chef show netflix trailer jon favreau

TRAILER: Jon Favreau & Roy Choi nodigen bekende koppen uit in Netflix’s culinaire serie ‘The Chef Show’

In Netflix’s nieuwe culinaire serie The Chef Show nodigen Jon Favreau & Roy Choi bekende koppen uit. De kookshow is begin juni te bekijken.

Behalve dat we Jon Favreau binnenkort gaan tegenkomen in de nieuwe Spider-Man: Far From Home-film, zullen we de acteur-regisseur-scenarioschrijver ook in actie zien in de gloednieuwe Netflix Originals-serie The Chef Show. Hierin zal hij samenwerken met celebrity-kok Roy Cho.

In navolging van de arthouse-film Chef, probeert het duo met hun nieuwe show kijkers verder te laten zinken in de wereld van eten en cultuur, waarbij ze opmerken dat “een maaltijd maken meer is dan alleen eten. Het gaat over het waarderen van vrienden, familie en traditie. Een kans om samen te komen. Verschillende smaken, culturen en mensen leren kennen, delen en vieren.”

De twee oude vrienden zullen experimenteren met hun favoriete recepten en verschillende kooktechnieken, terwijl ze zich tegelijkertijd verenigen met enkele van de grootste beroemdheden en chef-koks, en beide werelden effectief samenvoegen voor een spannende nieuwe kijk op eten. Zoals te zien is in de nieuw uitgebrachte trailer, zijn onder meer sterren Gwyneth Paltrow, Bill Burr, Robert Downey Jr., Tom Holland, Kevin Feige, de gebroeders Russo, Andrew Rea, Evan Kleiman, Jazz Singsanong, Robert Rodriguez, David Chang en Aaron Franklin te gast.

Je kunt de nieuwe trailer van The Chef Show bovenaan bekijken. De serie debuteert op Netflix op 7 juni.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram