TRAILER: Breaking Bad-acteur Aaron Paul duikt op in nieuwe ‘Westworld’ Seizoen 3 preview

westworld seizoen 3 trailer

TRAILER: Breaking Bad-acteur Aaron Paul duikt op in nieuwe ‘Westworld’ Seizoen 3 preview

In de nieuwe Westworld Seizoen 3 trailer zien we Breaking Bad-acteur Aaron Paul. Ga jij het nieuwste seizoen van de sci-fi-serie kijken in 2020?

Het volgende seizoen van Westworld staat natuurlijk al enige tijd in de planning van HBO. En vandaag, uitgerekend exact na het einde van het geliefde Game of Thrones, is de nieuwe trailer voor seizoen drie onthuld.

Met Aaron Paul nieuw in de hoofdrol, maken we kennis met verschillende aspecten van zijn karakter, waarbij de trailer onder begeleiding staat van zijn monoloog. Hij lijkt allereerst een bouwvakker te zijn die naast andere robots in een futuristische stad werkt. Het duurt niet lang voordat het personage zijn donkere zijde toont, waarbij hij betrokken lijkt te zijn bij een soort overval, getuige is van moorden en zelf onder schot wordt gehouden. Bij het slot wordt het echt spannend, aangezien Paul onverwacht Dolores ontmoet, gespeeld door Evan Rachel Wood.

Zoals gebruikelijk bij Westworld, laat de trailer ons met meer vragen dan antwoorden achter. Maar afgaande op de staat van dienst van de show, zal het mysterieuze gehalte bijdragen aan extra kijkplezier. De sci-fi-serie keert in 2020 voor het derde seizoen. Er is nog geen specifieke premièredatum van Westworld Seizoen 3 bekend, dus houd ons in de gaten voor meer updates.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

2020.

Een bericht gedeeld door HBO (@hbo) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram