TRAILER: In navolging van ‘Hereditary’ is hier het bloedstollende ‘MIDSOMMAR’

midsommar trailer bioscoop

TRAILER: In navolging van ‘Hereditary’ is hier het bloedstollende ‘MIDSOMMAR’

Van de maker van horrorfilm ‘Hereditary’ is hier het bloedstollende MIDSOMMAR. Check de trailer en bekijk de film binnenkort in de bioscoop.

De succesvolle horrorfilm Hereditary was misschien wel de griezeligste van afgelopen jaar. De man achter deze best scorende indie-film ooit van filmproducent A24 is Ari Aster, en laat deze regisseur deze zomer nou terugkeren met een nieuwe, verontrustende film. Maak kennis met MIDSOMMAR.

De nieuwste griezelcreatie concentreert zich rond een jong Amerikaans stel dat naar het Zweedse platteland afreist om deel te nemen aan een once-in-a-lifetime festival. Alhoewel alles in het begin prima lijkt, realiseert het koppel zich al snel dat er iets duisters aan de hand is als lokale dorpelingen beginnen aan sekte-achtige rituelen en ceremoniën; zelfs de muurschilderingen beelden het kwaadaardige karakter van de feestelijkheden uit.Waar zijn ze in hemelsnaam beland? En hoe komen ze hier weg?

Geschreven en geregisseerd door Aster zelf, slaagt hij er schitterend in om in het vele zonlicht van de film een totale nachtmerrie te creëren. Geen horror in het donker, maar doodenge scènes in het daglicht.

MIDSOMMAR kent een kast met onder meer Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper en Will Poulter, en verschijnt begin juli in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram