Met deze outfitjes zet je deze zomer de toon bij de muziekfestivals

festivalkledingtrends 2019 asos

Met deze outfitjes zet je deze zomer de toon bij de muziekfestivals

Wat zijn de festivalkledingtrends 2019? Wij hebben een aantal outfits voor je op een rij gezet, zodat je er altijd gelikt uitziet met feesten.

festivalkledingtrends 2019 asos

Nu het festivalseizoen is geopend, is het niet alleen van belang om je festivaltickets op orde te hebben, maar ook je festival wardrobe. Natuurlijk, het allerbelangrijkste is om te dragen wat lekker voelt, maar het kan zeker geen kwaad om op de hoogte te zijn van de laatste festivalkledingtrends. Niemand wordt immers minder van een beetje inspiratie. Toch?

We rekenen erop dat dit festivalseizoen weer eentje zal zijn met hoge temperaturen. Het is dus van belang om jezelf luchtig te kleden, maar doe dit alsjeblieft zonder in te boeten aan stijl. We verzoeken je met klem de tanktops deze zomer te laten hangen, want er is geen enkele manier om hiermee weg te komen. Dun, dik, gespierd of gebruind, het maakt niet uit. Jouw tanktop bewaar je maar voor je all-inclusive vakantie naar Turkije.

Dat gezegd hebbende, wees niet getreurd. Dit seizoen hoef je de mouwen van je T-shirt niet op te rollen, want je kunt gerust gaan voor de mouwloze T-shirts. Al is het eigenlijk geen T-shirt meer te noemen, aangezien de T-vorm verdwijnt met de afwezigheid van de mouwen. Ach, semantiek. Belangrijkste is dat je jouw volgetatoeëerde armen in volle glorie kunt gaan tonen met deze mouwloze shirts. En niet irrelevant, het is lekker luchtig!

Geen fan van het mouwloze T-shirt? Ga dan voor luchtige shirts die bijvoorbeeld beschikken over een lage hals of lichte stof. Er zijn talloze opties om in stijl en praktisch jezelf festival proof te maken.

Om jullie te inspireren hebben we in samenwerking met friend of the magazine en gerenommeerd fashion influencer Thyson B een aantal opties binnen de huidige festivalkledingtrends op een rij gezet. Krijg jij al enig idee voor welke items jij gaat?

Festivalkledingtrends 2019: Inspiratie met ASOS

Mouwloze T-shirts, overhemden met een randje, prints. Je wilt graag opvallen in stijl. Zoek je nog iets tofs? Hieronder vind je misschien jouw ontbrekende festivalkledingstuk.

“Bohemian vibes”

Uit de ASOS DESIGN-collectie, is dit het Regular-fit overhemd zonder sluiting van gekreukt viscose in het wit. Het design is fris en oogt ondanks de wat lossere, Bohemian-pasvorm verzorgd. Draag het overhemd met een serie kettingen, net zoals Thyson B in de Instagram-post hierboven. Perfect voor op Ibiza, perfect voor tijdens een zonnig muziekfestival.

Check hier

festivalkledingtrends 2019 asos

“Ga extra lang mee”

Heb je het liever toch nog iets strakker, maar loop je ook niet weg voor een opvallend randje, ga dan voor het extra lange regular-fit overhemd in wit. Dit shirt komt zonder kraag, maar met twee borstzakken die het shirt een militaristische touch geven. Meest noemenswaardig is echter het superlange design, wat met name aan de achterzijde zorgt voor een Rick Owens-achtig, avant-gardistische look.

Check hier

festivalkledingtrends 2019 ASOS

“Kijk mam, zonder mouwen!”

En dan doelen we natuurlijk op én je T-shirt én je bad ass-persoonlijkheid. De eerder besproken mouwloze shirts zijn dit festivalseizoen een uitstekende keuze. En wat je inlevert aan stof, dat mag je vervangen met print. Kies bijvoorbeeld voor dit oversized shirt met nostalgische Wu-Tang Clan vibes en acid wash.

Check hier

festivalkledingtrends 2019 ASOS

“Less is more”

Is het mouwloze T-shirt nog steeds niet luchtig genoeg, ga dan voor de variant met verlaagde armsgaten. Nee, de tanktop is nog steeds geen optie! Ga bijvoorbeeld voor dit ruimvallend mouwloos T-shirt met verlaagde armsgaten van biologisch katoen in beige. Het ontbreekt dit kledingstuk niet alleen aan mouwen, maar ook prints. Mocht je dus een minder schreeuwend shirt willen – omdat je misschien je armen al vol hebt zitten met inkt – dan is dit een uitstekende optie.

Check hier

festivalkledingtrends 2019 ASOS

Tot slot. Heb je wellicht al een aantal fraaie mouwloze T-shirts gespot in de webshop van ASOS, vergeet dan één ding vooral niet bij het dragen. Manscape je oksels. Geen enkele vrouw zit er namelijk op te wachten dat je jouw arm om haar heen slaat bij de mainstage, terwijl je een ferme bos okselhaar hebt. Het hoeft echt niet helemaal kaal, maar for God sake, het dient daar niet te kriebelig te zijn als je een mouwloos T-shirt draagt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram