Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2020 naar Zandvoort

Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort 2020

Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in 2020 naar Zandvoort

De Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix zal in 2020 naar Zandvoort komen. Ga jij volgend jaar richting de kustplek voor Mercedes, Ferrari en Red Bull?

Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort 2020

De kogel is definitief door de kerk. Chase Carey, CEO van Formula One Management (FOM), maakt vandaag in Zandvoort officieel bekend dat de race volgend jaar na een afwezigheid van 35 jaar terugkeert naar Nederland. Met Heineken als titelsponsor zal de officiële naam van het evenement luiden: Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Ben jij erbij als Max Verstappen in eigen land voor een podiumplek strijdt?

Chase Carey CEO Formula One Management maakte het nieuws bekend: “We zijn bijzonder verheugd om aan te kondigen dat de Formule 1 naar Nederland terugkeert op het circuit van Zandvoort. Vanaf het begin van onze ambtstermijn in de Formule 1 zeiden we dat we wilden racen op nieuwe locaties, terwijl we tegelijkertijd de historische wortels van de sport in Europa respecteerden. Volgend seizoen zullen we daarom een ​​gloednieuwe straatrace houden die zal worden gehouden in de Vietnamese hoofdstad Hanoi, evenals de terugkeer naar Zandvoort, na een afwezigheid van 35 jaar; een circuit dat heeft bijgedragen aan de populariteit van de sport over de hele wereld. In de afgelopen jaren hebben we een heropleving van de belangstelling voor de Formule 1 in Nederland gezien, voornamelijk dankzij de enthousiaste ondersteuning van de getalenteerde Max Verstappen, zoals te zien aan de oranje zee op zoveel races. Ongetwijfeld zal dit volgend jaar de overheersende kleur in de tribune van Zandvoort zijn.”

Heineken is titelsponsor: Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix

Heineken Internationaal is al enige seizoenen Global Beer Partner van de Formule 1 en wordt in 2020 ook de exclusieve naamgever van de Nederlandse Grand Prix.

Hans Erik Tuijt, Director Heineken Global Sponsorships: “In 2016 ging de wereldwijde samenwerking tussen Heineken en de Formule 1 officieel van start. In de eerste plaats als exclusieve bierpartner gedurende het gehele racetoernooi wereldwijd, maar ook als titelsponsor op de circuits van China, Italië en Mexico. Het mag geen verrassing zijn dat de ‘thuiswedstrijd’ in Zandvoort voor Heineken extra speciaal is. Binnen het Formule 1 partnership heeft verantwoorde alcoholconsumptie een prominente plek. Heineken zal de race inzetten om haar ‘When You Drink Never Drive’ boodschap verder uit te dragen. In dit licht zal op de boarding Heineken 0.0 te zien zijn. Formule 1 is voor Heineken veel meer dan alleen een race, de voor- en napret is minstens zo belangrijk. Als het gaat om sfeer en sport heeft Heineken een naam hoog te houden. Met die mindset zal een feest van formaat neergezet gaan worden. Niet alleen op het circuit maar ook daarbuiten. De komst naar Nederland in 2020 is een enorme beloning voor alle miljoenen race fans die ons land rijk is. Heineken is trots om daar onderdeel van te kunnen zijn.”

Stay tuned voor meer info over de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort en lees hier meer over de reactie vanuit Assen, waar een wellicht veel interessanter circuit ligt, maar waar geen Nederlandse prins eigenaar is.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram