Eerste blik op Nike’s gedeconstrueerde Air Max 1 “Inside-Out” sneaker

Nike Air Max 1 Inside-Out

Eerste blik op Nike’s gedeconstrueerde Air Max 1 “Inside-Out” sneaker

Vandaag een eerste blik op de gedeconstrueerde Nike Air Max 1 Inside-Out sneaker. De klassieker runner kreeg een opvallende make-over in twee kleuren.

Nike Air Max 1 Inside-Out

De gedeconstrueerde Nike-runners door Off-White zijn dit jaar niet de enige sneakers in deze opvallende stijl. We hebben namelijk een eerste blik op Nike’s progressieve Air Max 1 “Inside-Out”-pack, voorzien van in ieder geval twee verschillende opties met een deconstructed look.

Aangeboden in zowel Lichtgrijs als Bruin/Rood, blijft het geavanceerde pakket trouw aan zijn naam, waardoor verschillende panelen van de klassieke sneakers zijn geïnverteerd voor maximale impact. Alhoewel de zooleenheid intact blijft, is het bovendeel bijna volledig omgekeerd, met een overlappende toebox en middenvoetpaneel bovenop suède mudguards zit. Contrasterende stiksels en verborgen Swooshes onderstrepen het motief van de pack, verder aangesterkt door schoenlabels – normaal verborgen in de tong – ter vervanging van de tonglabels. De omgekeerde ‘Nike Air’-branding op de hiel completeert het gewaagde ontwerp.

Houd ons in de gaten voor meer officiële informatie omtrent de Nike Air Max 1 Inside-Out sneakers.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram