GIVEAWAY: WIN 2x Tickets voor Vrijstad Festival op 5 mei

vrijstad festival 2019 utrecht

GIVEAWAY: WIN 2x Tickets voor Vrijstad Festival op 5 mei

Win twee tickets voor Vrijstad Festival op 5 mei bij Utrecht. Wie neem jij mee naar dit nieuwe Bevrijdingsfestival bij Plas Laagraven, Houten?

Aan de rand van Utrecht, in het midden van het land, vindt op 5 mei aanstaande een gloednieuw bevrijdingsfestival plaats. Boordevol podia en muziek – van house en techno tot urban – is Vrijstad Festival aankomende zondag the place to be voor een mooie feestje. En wij geven meerdere tickets weg..

Het credo van Vrijstad Festival liegt er niet om. ” Doe maar gek, je bent al normaal genoeg!” Dit draait natuurlijk niet alleen om de brede diversiteit aan muziek, maar zeker ook om de identiteit van alle festivalbezoekers. Voor hen die het weleens vergeten, Bevrijdingsdag draait om de vrijheid om jezelf te kunnen zijn. Dit uiteraard ongeacht afkomst, geaardheid, geslacht of geloofsovertuiging. Helaas is dit binnen onze maatschappij nog geen vanzelfsprekendheid, maar een dag als zondag kan hier een steentje aan bijdragen. Niks is immers meer verbroederend dan samen een mooi feestje vieren. Toch?

Tijdens Vrijstad Festival zal een feestje worden gebouwd waarbij iedereen welkom is en er gezamenlijk kan worden gedanst. En alhoewel we jaarlijks door het hele land dergelijke, feestelijke initiatieven zien tijdens Bevrijdingsdag, ontbrak het centraal-Nederland nog aan iets moois. Dat is met ingang van zondag gelukkig anders!

Vrijstad Festival op 5 mei, Bevrijdingsdag

Om het vreedzame gevoel van vrijheid uit te stralen en vooral ook uit te dragen, wordt speciaal voor het festival een kleurrijke stad opgebouwd. Prachtig gelegen bij Plas Laagraven, Houten (net buiten Utrecht), zullen vijf kleurrijke podia opdoemen. Elk voorzien van hun eigen muziekstromingen, komen liefhebbers van onder andere house, hitjes, Afrikaans, disco en urban in ieder geval aan hun trekken.

Het evenement wordt georganiseerd door Elevation Events, Mannen van de Wereld en VD Events in samenwerking met Vunzige Deuntjes, Fluff Disco, Rubber, Mama Africa, Happy Feelings, Terug naar Toen en een stage hosted by Luuk van Dijk. Dat wordt overduidelijk van stage naar stage hoppen, want onder andere Anotr, Benny Rodrigues, Yung Felix,  Freddy Moreira, Josylvio, Luuk van Dijk, Pablo Discobarsoundsystem, Philou Louzoloprunk & Michel de Hey en Samuel Deep zullen acte de présence geven.

Wie rondloopt op Vrijstad Festival zal zich komende zondag meer inwoner dan festivalganger voelen. En dit op een plek waar iedereen zichzelf mag zijn, zonder dit te verbloemen. De bijzondere programmering van het festival, die via de Facebook-pagina van Vrijstad bekendgemaakt wordt, draagt hier trouwens een prominent steentje aan bij.

Vrijstad Festival vindt plaats op 5 mei bij De Noordplas bij Down Under, op nog geen kwartier fietsen van het centrum van Utrecht.

Win Tickets x2 voor Vrijland Festival 2019

Win tickets voor twee door mee te doen aan onze Vrijstad Festival 2019 giveaway!

Stuur een mailtje met “ikbenVRIJ” naar info@mannenstyle.nl en vertel ons wie jij mee wil nemen op 5 mei.

Uiterlijk vrijdagmiddag 3 mei ontvangen de winnaars bericht. Let op, deelname is vanaf 18 jaar en ouder.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

▬▬▬ INFO ▬▬▬

Wanneer: 5 mei, Bevrijdingsdag
Waar: Plas Laagraven, Houten
Tijden: 12:00 – 23:00
Minimale leeftijd: 18+
Tickets

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram