Sushi op Ibiza: Bij deze 5 Sushi Restaurants kom je aan je trekken

sushi op ibiza

Sushi op Ibiza: Bij deze 5 Sushi Restaurants kom je aan je trekken

Op zoek naar goede sushi op Ibiza? Bezoek deze 5 Sushi Restaurants op het Spaanse eiland en stil jouw sushi cravings in stijl.

sushi op ibiza

Zij die ieder jaar op vakantie gaan naar het Spaanse feesteiland gaan hebben ongetwijfeld al hun eigen favorieten, want als het om sushi op Ibiza gaat, dan zijn er uitstekende opties. Om hen te helpen die een last-minute naar Ibiza hebben geboekt, maar nog niet bekend zijn met al het lekkers; hier een overzicht met vijf hele goede sushirestaurants.

Een reis naar Ibiza kan eigenlijk niet zonder een bezoek te brengen aan één van de fijne sushirestaurants. Keuze zat! Maar welke opties zijn met zekerheid de moeite waard?

Sushi op Ibiza: Vijf restaurants die je moet proberen

We hebben een vijftal plekken voor je op een rij gezet. Hierbij hebben we gekeken naar de locatie en natuurlijk de sushi zelf. Waar schuif jij komende zomer aan als je bent gearriveerd op Ibiza?

IZAKAYA Ibiza

Doet deze naam een belletje rinkelen? Dat zou goed kunnen, want in de Amsterdamse Pijp vind je IZAKAYA-restaurant ook. Geopend in juni 2017, ligt deze nieuwste locatie van de Japanse keuken met Zuid-Amerikaanse invloeden bij het Sir Hotel.

Het is een uitstekend concept voor gezamenlijk eten dat past bij de kosmopolitische aard van Ibiza, en ligt vlakbij de mooie haven. De combinatie van Japanse gerechten met spannende Zuid-Amerikaanse invloeden is een extra reden om Amsterdam een keertje over te slaan en naar Ibiza te vliegen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Summer in an ice bowl. Fresh, colorful and wishing it will never end. 📸 : @benineskitchen @the_entourage_group

Een bericht gedeeld door IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) op

 

Bambuddha Ibiza

Midden op het eiland vind je het gerenommeerde Bambuddha. Dit Aziatische restaurant is treffend ingericht en is, vanzelfsprekend, voorzien van veel bamboe. De schitterende lichtopstelling zorgt voor een unieke sfeer.

Je vindt hier verse sushi en sashimi, evenals andere mooie Aziatische dishes. Heb je een auto (gehuurd) op Ibiza, dan kun je kosteloos gebruik maken van de valet service bij de deur. Lekker decadent!

Minami Ibiza

Vlakbij Playa D’en Bossa vind jet het Ushuaïa Ibiza Hotel. Hier kun je niet alleen terecht voor de beste DJ’s en pool parties ter wereld, ook vind je hier bijzonder goede sushi. Het Japans restaurant Minami Ibiza oogt modern en strak, en is uiteraard voorzien van typische invloeden uit het land van de reizende zon.

De keuken zelf biedt een menukaart met een behoorlijke diversiteit aan sushi en sashimi. Daarnaast zijn ook andere typisch Japanse gerechten te bestellen, inclusief Wagyu Beef voor de vleesliefhebbers. Lekker!

Nagai Ibiza

Dit fraaie restaurant vind net als Bambuddha centraal gelegen op het eiland. Een oude Spaanse finca langs de doorgaande weg – net buiten Santa Eularia – doet dienst als thuishaven van de fijne keuken. Mis je de afbeeldingen van geisha’s op de muren langs de weg, dan heb je misschien helemaal niet door dat hier een Aziatisch restaurant ligt.

De chefs verzorgen hier heerlijke avondjes die je het beste kunt typeren als Asian Fusion. Ook hier zijn allerlei sushi en sashimi beschikbaar, uitgebreid met andere Japanse en Thaise gerechten. Echter vind je ook Mediterraanse en Mexicaanse invloeden terug op de menukaart van Nagai Ibiza. Succes met kiezen!

Yokubo Ibiza

Gevestigd aan de boulevard van Figueretas, is ook dit sushirestaurant eentje om aan te vinken gedurende jouw vakantie op Ibiza. Je kunt hier zowel binnen als buiten op het terras plaatsnemen, waarbij je buiten een fraai uitzicht op de boulevard van Figueretas hebt.

Op de kaart vind je hier naast sushi en sashimi ook Japanse en Thaise gerechten. Zo is er al snel voor eenieder wat wils. Een ware culinaire reis tijdens je vakantie op Ibiza!

Waar gaan jij en je reisgenoten beginnen met het eten van sushi op ibiza?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram