TRAILER: Agent Chadwick Boseman op jacht naar copkillers in ’21 Bridges’

Chadwick Boseman 21 Bridges trailer Russo Brothers

TRAILER: Agent Chadwick Boseman op jacht naar copkillers in ’21 Bridges’

Agent Chadwick Boseman gaat op jacht naar copkillers in 21 Bridges. Ga jij de door de Russo Brothers’ geproduceerde film in de bioscoop?

Black Panther-acteur Chadwick Boseman speelt een politieagent die op jacht gaat naar een stel criminelen, verantwoordelijk voor de dood van meerdere politieagenten. De aankomende film 21 Bridges is geregisseerd door een bekend duo, wiens superheldenfilm momenteel furore maakt in de bioscopen wereldwijd.

Natuurlijk een inkoppertje, maar dit duo is de Russo Brothers, ofwel de regisseurs van Avengers: Endgame. Hun nieuwste bioscoopfilm toont Boseman als een onteerd NYPD-detective die het tot zijn missie heeft gemaakt om een aantal copkillers te pakken – dit terwijl hij mentale verlossing probeert te vinden voor zichzelf. Tijdens deze taak sluit hij alle mogelijke manieren om Manhattan te verlaten, om zo de moord op te lossen. Maar naarmate de nacht vordert, vervagen de lijnen tussen wie hij achtervolgt en wie hem achtervolgt.

“Chadwick Boseman’s vlijmscherpe instincten en onmiskenbare charisma boeiden miljoenen mensen over de hele wereld in Black Panther, en Joe en Anthony Russo hebben nieuwe energie in het actiegenre geblazen met films als Avengers: Infinity War“, aldus STXfilms voorzitter Adam Fogelson in een verklaring. “Hun unieke en intelligente benadering van filmmaken is allesbehalve formeel, en met Brian Kirk tevens aan het roer, belooft deze film verder te gaan dan het typische popcorn-karakter.”

In 21 Bridges schitteren ook Sienna Miller, Taylor Kitsch en Oscar-winnaar J.K. Simmons. Check de film medio juli in de bioscoop. Boseman werkte eerder samen met de Russo Brothers in Captain America: Civil War uit 2016 en Black Panther en Avengers: Infinity War uit 2018.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram