“adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Glow-in-the-Dark” heeft release date”

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Glow-in-the-Dark release date

“adidas YEEZY BOOST 350 V2 “Glow-in-the-Dark” heeft release date”

Het lijkt erop dat de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Glow-in-the-Dark release date bekend is. Ga jij de nieuwe YEEZY sneakers volgende maand kopen?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 Glow-in-the-Dark release date

Na een voorproefje van Kanye West’s adidas “Glow-in-the-Dark” YEEZY BOOST 350 V2′s, is er nu een mogelijke releasedatum prijsgegeven voor de opvallende sneakers. Markeer je het laatste weekend van mei in je agenda?

Volgens de insiders van Yeezy Mafia zal het langverwachte model in gelimiteerde oplage worden gelanceerd op 25 mei, met een verkoopprijs van € 250. Enkele euro’s hoger dus dan de gebruikelijke vraagprijs van € 220 voor het BOOST 350 V2-model.

Om je geheugen op te frissen, een korte beschrijven. De nieuwste versie beschikt over een opvallende tonale neon groene outfit, zich uitstrekkend van de bovenkant van het Primeknit tot aan de BOOST-ondersteunde tussenzool. Het silhouet zal ook een doorschijnende streep hebben die we natuurlijk al eerder bij meest recente YEEZY BOOST 350 V2-modellen zagen. Meest opvallend, de schoenen zullen, wanneer ze in het donker worden gezien, een speciale glow-in-the-dark colorway produceren die we niet eerder zagen bij YEEZY BOOST sneakers.

Stay tuned voor meer officiële release-info en de definitieve bevestiging van de adidas YEEZY BOOST 350 V2 Glow-in-the-Dark release date.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram