TRAILER: Tessa Thompson & Chris Hemsworth in actie in tweede ‘Men in Black: International’ trailer

Men in Black: International trailer

TRAILER: Tessa Thompson & Chris Hemsworth in actie in tweede ‘Men in Black: International’ trailer

Tessa Thompson & Chris Hemsworth komen in actie in de tweede Men in Black: International trailer. Ga jij de film checken in de bioscoop?

In navolging van de eerste trailer, die rond de jaarwisseling werd uitgebracht, heeft Sony de tweede teaser de wereld in geschoten voor de aankomende Men in Black spin-off. Met de titel Men in Black: International, zien we filmsterren Tessa Thompson en Chris Hemsworth als twee agenten, actief in de tak Men in Black London.

Andere Men in Black-agenten die we in de film terugzien worden gespeeld door Emma Thompson (nog altijd het hoofd van de Amerikaanse vestiging), evenals Liam Neeson (hoofd van de Britse afdeling) en Rafe Spall.

Behalve in Londen vind de film tevens plaats in New York, Marokko en Italië. De agenten achtervolgen “The Hive”, de nieuwe vijanden die shape shifters zijn, legt Neeson’s personage Agent T uit. Hij voegt eraan toe dat “ze nog nooit zijn geconfronteerd met een bedreiging zoals The Hive.”

Bekijk de nieuwe trailer van de door F. Gary Gray geregisseerde film bovenaan en check Men in Black: International half juni in de bioscoop.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram