Aston Martin viert Zagato’s 100ste verjaardag met Special Edition Vantage

Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged

Aston Martin viert Zagato’s 100ste verjaardag met Special Edition Vantage

Ter ere van Zagato’s 100ste verjaardag zijn de special edition Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged auto’s gelanceerd.

Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged

Om de honderdste verjaardag van Zagato te vieren, onthult de Milanese automaker, in samenwerking met zijn oude, vertrouwde partners Aston Martin en AF Racing, de limited edition Aston Martin Vantage V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged.

De nieuwste creatie van Zagato, dat bekend staat om zijn werk aan de Vantage, draagt met een vrij langgerekte naam en is een meesterwerk in automotive design. Helaas onthult het persbericht dat we ontvingen niet veel als het gaart om de specs. Dr. Andrea Zagato meldt wel:

“De Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged is een uitzonderlijke hommage aan ons eigen erfgoed. Ze zijn de mooiste retro-toekomst (neoklassieker) ontworpen Zagatos die ooit geproduceerd zijn. Ze combineren het beste van twee autowerelden: een Speedster in zijn puurste vorm en het perfect gevormde en verbluffende silhouet van de Coupé. Een zeer op maat gemaakte en emotionele ervaring, evenals een waardevol en bijzonder project.”

Zoals gezegd, zal de special edition gelimiteerd zijn in oplage. Dit betekent in totaal slechts 38 auto’s: 19 coupés en 19 roadsters. Geen woord is gerept over de prijs, dus stay tuned voor meer info.

Aston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-ReforgedAston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-ReforgedAston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-ReforgedAston Martin V12 Zagato Heritage TWINS by R-Reforged

Post a Comment

#Volg ons op Instagram