Een betere blik op de aankomende Off-White x Nike Sneakers door Virgil Abloh

nieuwe Off-White x Nike Sneakers

Een betere blik op de aankomende Off-White x Nike Sneakers door Virgil Abloh

Betere beelden van Virgil Abloh’s nieuwe Off-White x Nike Sneakers zijn opgedoken. Zou jij deze aankomende footwear dragen?

nieuwe Off-White x Nike Sneakers

Eerder getoond door Virgil Abloh himself tijdens het Amerikaanse muziekfestival Coachella, hebben we vandaag nieuwe beelden en zodoende een betere blik op de nieuwste Off-White x Nike-sneaker.

De nieuwe runners zijn allereerst beschikbaar voor dames, maar we verwachten minstens een vergelijkbaar model voor heren. Het schoeisel heeft een geheel unieke structuur die zich heeft laten inspireren door de Nike Air Presto, zoals te zien bij de tong. In tegenstelling tot de paarse en zwarte modellen geshowd door Virgil, tonen deze beelden een sneaker gekleed in meer subtiele kleuren van wit en beige, terwijl neon gele spatten te vinden zijn bij de veters, de neus en de overdreven grip onder de rubberen zool. Sommige delen van de schoen zijn ook gemaakt met wat lijkt op glow-in-the-dark panelen. Tot slot eindigt de algehele look van dit nieuwste model met zwarte Swoosh-branding op zowel de laterale als de mediale zijkanten.

Houd ons in de gaten voor meer nieuws en een officiële releasedatum voor de nieuwe Off-White x Nike Sneakers.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram