Je kunt nu je eigen custom Walk’n’Dior Oblique Canvas Sneakers creëren en kopen

custom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakers

Je kunt nu je eigen custom Walk’n’Dior Oblique Canvas Sneakers creëren en kopen

Met het ABCDior-programma kun je nu custom Walk’n’Dior Oblique Canvas Sneakers creëren en kopen. Handgemaakt en binnen 48 uur thuis!

custom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakers

Dior heeft een serie Walk’n’Dior-sneakers aan het ABCDior-programma toegevoegd, zodat we deze kunnen customizen naar eigen smaak. Met een ontwerp dat doet denken aan de populaire B23 sneaker, zijn de Walk’n’Dior-modellen op een aantal vlakken aan te passen, waardoor een unieke bespoke sneaker ontstaat..

Met een snelle aflevertijd van 48 uur (of minder), is het extra fraai om te weten dat elk paar Walk’n’Dior-sneakers kan worden aangepast op diverse vlakken. Denk aan een met de hand afgewerkt tweekleurig label dat permanent aan de hak van de schoen is bevestigd. Er kunnen maximaal drie letters op elk label worden geplaatst en Dior heeft ook speciale asymmetrische labels mogelijk voor hen die op zoek zijn naar volledig custom project. Afgezien van de unieke labels, verschilt de Walk’n’Dior op verschillende manieren van de B23.

Hoewel beide populaire schoenen namelijk over het iconische Oblique-logo op hun canvas bovenwerk beschikken, biedt de Walk’n’Dior daarentegen een meer gestroomlijnd silhouet. De dikke tussenzool met contrasterende ‘DIOR’-branding is ingeruild voor een tussenzool van wit rubber met de tekst “J’ADIOR” in reliëf aan de achterzijde. Verder is het bovenwerk niet langer doorschijnend en is zien we in plaats daarvan een stevig canvas, compleet met beige bies en bijpassende veters bedrukt met “CHRISTIAN DIOR”.

Bezoek een Dior-boetiek om uit te zoeken of de ABCDior-personaliseringsservice bij jou in de buurt wordt aangeboden. Is dit niet het geval, ontdek de custom Walk’n’Dior Oblique Canvas Sneakers dan online voor € 790.

custom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakerscustom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakerscustom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakerscustom Walk'n'Dior Oblique Canvas Sneakers

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram