VIDEO: ‘John Wick’-acteur Keanu Reeves toont zijn collectie motoren

keanu reeves motorcollectie

VIDEO: ‘John Wick’-acteur Keanu Reeves toont zijn collectie motoren

‘John Wick’-acteur Keanu Reeves toont zijn motorcollectie en geeft een blik achter de schermen bij zijn bedrijf ARCH Motorcycle.

Acteur Keanu Reeves is geen nieuwkomer in de wereld van motoren en heeft in de loop van zijn carrière veelvuldig zijn ongeëvenaarde passie voor de adrenaline-rijke sport gedeeld.

In 2007 ging hij een partnerschap aan met de beroemde motor-customizer Gard Hollinger om ARCH Motorcycle op te zetten, een custom productiemotorfabrikant die prestaties en maatwerk combineert met veel aandacht voor detail.

In een recente video van GQ Magazine, spreekt Reeves uitgebreid over zijn geschiedenis en passie met betrekking tot motoren, behandelen ze zijn favoriete motoren en verschillende droommotoren die hij nog moet rijden, en gaat hij dieper in op het ontwerpethos rondom het bedrijf van hem en Hollinger.

De video is opgenomen op het hoofdkantoor van het bedrijf in Californië, waardoor Reeves een gedetailleerd beeld en uitleg kan geven over verschillende huidige modellen en aankomende projecten. Zijn favoriete modellen waarvan hij zegt dat hij nog moet rijden zijn de 1927 Brough Superior, 1955 Vincent Black Shadow en de huidige MotoGP superbikes.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram